2777
2789
عنوان

فقط خانوما بیان😼😻😂

| مشاهده متن کامل بحث + 130 بازدید | 19 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بقیه چه جوری متوجه شدن خودش بهشون گفته؟

من سوم راهنمایی بودم عمم ازبابام من و خواستگاری کرد البته بااصرار همسرم بابام گفت نه زوده دوباره سوم دبیرستان بودم گفتن ب بابام بابام بازم گقت نه تواین بازه زمانی همسرم و خانوادشو پدرم مادرم درجریان بودن جزمن اخر پیش دانشگاهی بصورت خیلی غیر منتظره و مخفیانه شمارمو از جاریم خواسته بود که اونجا من فهمیدم ینی جاریم اومد گفت یکی شمارت و میخواد فکرم به همه رفت جز همسرم

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد......خداجونم منتظر معجزتم....😍❤❤🙏

شوهرخواهرم یه جشن کوچیک قبل مراسم عقدباخواهرم توخونه خودشون بادوستاش گرفته بودبعدشوهرمم که هم دوستش بودهم همسایه دیواربه دیوارشون توجشن بود شوهرخواهرم فیلم رواوردخونه مابه خواهرم گفت این دوستم خوبه دلم میخوادبیارمش خواستگاری خواهرت من گفتم ایش چه تیپ خزی داره حالم بهم خوردبگواینوبرای من لقمه نگیره خلاصه توعروسی خواهرم منودیدمنم اونوسه ماه بعداومدخواستگاری خلاصه همیشه میگن ازهرچی بدت بیادسرت میادالانم بادختردوساله ام خواب ۷پادشاه رومیبینن من جغددرخدمت شمام😁

💔مائیم که بی هیچ سرانجام خوشیم💔