2777
2789
عنوان

بنظرتون با شوهرم چ رفتاری داشته باشم؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 664 بازدید | 52 پست
متاسفانه بایدبگی عشقم صداهای عجیب میومدخیلی ترسیدم توخونه تنهام نزار دیگه منو ونینی میترسیم تونبودنی

ن بابا

خیلی کارش خوب بود عشقم اینا هم بهش بگم

جان منی تو پسرم❤(گل پسری دارم چشم رنگیه سرخ و سفیدوتپلیه ی)😍❤🧿

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

صدا پاش اومد بدو برو تو حال یه کنجی بشین اومد بگو خیلی ترسیدم کجا بودی چرا زنگ نزدی دلم هزار راه رفت الکی هم بگو خونه نیستی صداهای عجیبی میاد  

همشو باهم نپرسی مردا همه رو باهم هضم نمیکنن

تن صداتم پایین باشه

لرزم بنداز تو صدات

دوستم؛من دیکتاتوری نیستم که به دموکراسی رای داده باشه  پس، اگر فکر میکنی نظرم اشتباهه یا حتی ناقصه،بهم بگو  

سخت نگیر عزیز دل لابد کارش طول کشیده دیگه... یه تذکر کوچیک بده و بگو که زن حامله رو توی خونه نباید زیاد تنها گذاشت... قرار نیست سر هر بار دیر کردن همسر بخاین دعواش کنین که😕

ما اونجوری که دلمون میخواست زندگی نکردیم.. اونجوری زندگی کردیم که مجبور بودیم..😔

عزیزم اومد باهاش صحبت کن دلیل ناراحتیتو بهش بگو...من خودم دوران عقد دیدم شبا زیاد با دوستاش میره بیرون بهش گفتم دوست ندارم بعداز عروسی همین کارا رو ادامه بدی مرد شب باید کنار زن و بچش باشه برا وقت گذروندن با دوست فقط روزا ...

صدا پاش اومد بدو برو تو حال یه کنجی بشین اومد بگو خیلی ترسیدم کجا بودی چرا زنگ نزدی دلم هزار راه رفت ...

😂😂

استراحت مطلقم متاسفانه فقط دراز کشم

نمیتونم اینطوری ادا در بیارم

بابا سر آسوده ای داری برا خودت تو نی نی سایت بگرد تا میاد حتما دوستش گرفتتش به حرف. سخت نگیر ولی بعد ...

دارم میترکم

دلم میخاد بکشمش

اخه ساعت ۲ شبه نمیفهمه باید خونه باشه

😂😂 استراحت مطلقم متاسفانه فقط دراز کشم نمیتونم اینطوری ادا در بیارم

اگه همین یه بار بوده اعصاب خودتو و شوهرتو خراب نکن الکی بعدا بهش بگو که اروم شدی 

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍

بنظرم فقط احساستو بیان کن تمام احساسی که برای دیر ادمدنش الان داری تجربه میکنی ترس ناامنی تنهایی یا هر حس دیگه ای که داری

حتی سرتو بزار رو شونه ش و گریه کن

دعوا و قهر و لجبازی تو این موارد جواب نمیده 

اینبار این راه و امتحان کن...