2777
2789
عنوان

بنظرتون با شوهرم چ رفتاری داشته باشم؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 664 بازدید | 52 پست
عزیزم اومد باهاش صحبت کن دلیل ناراحتیتو بهش بگو...من خودم دوران عقد دیدم شبا زیاد با دوستاش میره بیر ...

خب بعدش درست شد ینی ؟؟اخه مام عقدیم اینطوریه شوهرم میگ بعد عروسی اینجوری نمیکنه

وزن اولیه ۵۶ وزن فعلی۶۴وزن هدف ۷۲

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

😂😂 استراحت مطلقم متاسفانه فقط دراز کشم نمیتونم اینطوری ادا در بیارم

دیگه بدتر

بگو نمیتونستم برم بیرون از اتاق ببینم چی شده خیلی ترسیدم لااقل یه زنگ میزدی 

آبجی تو میتونی ببینم میتونی مثل زن داداش ما یک کاری کنی طرف ساعت ۷ خبردار خرید ها بدست تو خونه باشه یانه

برو ببینم چکار میکنی    

دوستم؛من دیکتاتوری نیستم که به دموکراسی رای داده باشه  پس، اگر فکر میکنی نظرم اشتباهه یا حتی ناقصه،بهم بگو  
نننن افغانی لگد نکردیما یه ساعته 😅میگیم باسیاست رفتارکن هرچتدعصابت خورده

با سیاست رفتار کنم

مطمئنم میگه ببخشید عزیزم داشتم با دوستم حرف میزدم دردت بجونم(دقیقا  حرفاشو حفظم)

بعدش من دلم خنگ نمیشه ک اینطوری.

ولی اگه دعواش کنم دلم خنک میشه

بعدش در جوابم میگه خو چیکار کنم دیر شد اصن دلم خاس

ولی در عوض دلم خنک میشه😭😭😭

جان منی تو پسرم❤(گل پسری دارم چشم رنگیه سرخ و سفیدوتپلیه ی)😍❤🧿

اره عزیزم من جواب گرفتم با اینکه بچه دارم ولی هنوز خداروشکر رو حرفش وایساده هروقتم دوستاش زنگ میزنن میگه مهمون دارم یا مهمونی هستم خودشون دیگه میدونن و دیگه هم دعوتش نمیکنن برا دورهمی شبونه...

دیگه بدتر بگو نمیتونستم برم بیرون از اتاق ببینم چی شده خیلی ترسیدم لااقل یه زنگ میزدی  آبجی ت ...

😭😂😂😂

ن بابا من سیاست ندارم

همون دعواش کنم خوبه 

عزیزم استرس نکش توسعی کن این نی نی که توشکمته رو سالم انشاالله بدنیا بیارس استرس شوهرت کجاست رو نخور ناراحت نشیا ولی تواینجا حرصشو میخورس اون اونجا با دوشتشه  ریلکس کن بگیر بخواب بچت بااین استرسات  نق نقو میشه دختر بعد بدنیا اومدن بچت ب این چیزا فکر کن ب شوهزتم بگو دست خودم نیست وقتی نیستی خونه  همش دلواپسم برای یچه خوب نیس هرکار میکنم نمیتونم بخوابم و بیخیال باشم بخاطر نی نی این چند وقتو نرو بیرون شبا همش فکر میکنم بلایی میاد سرت البت  ازوم و شیرین بگو

عزیزم استرس نکش توسعی کن این نی نی که توشکمته رو سالم انشاالله بدنیا بیارس استرس شوهرت کجاست رو نخور ...

دقیقا حرف دلم زدی دست خودم نیس استرسی میشم😭

😭😂😂😂 ن بابا من سیاست ندارم همون دعواش کنم خوبه 

ببین،یک ساعت دیگه نیای تاپیک بزنی شوهرم منو زده چکارش کنم؟  

اونوقت منم یچی میگم خود نی نی یار فردا با پلیس بیان دهنمو با اسید بشورن  

ابجی کل کل کردن با مردا اصلا فایده نداره

خودتم حرص نده امشبم کوفتش نکن

موفق باشی  

دوستم؛من دیکتاتوری نیستم که به دموکراسی رای داده باشه  پس، اگر فکر میکنی نظرم اشتباهه یا حتی ناقصه،بهم بگو