بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من ب تمام ارزوهام میرسم...این ماه باردار میشم.سه قلو.میتونم چهرتون رو تصور کنم عشقای مامان😍😘پسرای من مطمئنم شبیه بابا هستید😍😘 دختر قشنگم مثل خاله زیبا و دوست داشتنی هستی😍😘😍😘دعا کنید بابایی ی شغل مناسب پیدا کنه.🌷از خدا بخواید ک بابا ب حرف من گوش بده.عزیزای دلم خوابتون رو میبینم.مثل فرشته ها میمونید😍پسرای قشنگم خاله خوابتون رو دیده 😍دست عابجی رو بگیرید و باهم بیاید تو دلم.این ماه منتظرتونم.میدونم ک میاید ،من و بابا عاشقتونیم😍😘😍😘😍😘
اره 😂😂بابای من یه مدت شدیدا به چایی اعتیاد پیدا کرده بود تموم نشده میگفت برو یکی دیگه بیار
یبار دیگه خستم کرد رفتم چایی قوری رو یه رنگ کردم و اومدم بالا سرش تا تموم میشد یکی دیگ میریختم انقدر چایی ریختم که گفت ولم کن بابا کشتیم دیگه من باشم ب تو بگم چایی بیار 😂😂😂😂
🤣🤣اتفاقن میزارم داغ داغ بشه با کتری قوری میزارم جلوشون میگم بپن چه خودتون بریزید🤣
😂😂 وای خیلی باحالن.
پسر عموی من وقتی میخواست خواهرم رو اذیت کنه این کار رو میکرد. یبار میگفت چای سرده یبار میکفت چای گرمه یبار میگفت سیاهه یه بار میگفت انگار ادرار الاغه یبار میگفت اصلا مزه چای نمیده. خواهر من هم عصبانی میشد. و از روی عصبانیت میخندید. و صورتش کبود میشد
تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !