پسرم یکسال و نیمشه خیلی کوچولو و آقاس خیلی مهربونه ولی یه اخلاق بدی که داره اینه مثلا کاریو میخواد نمیزارم چیزیو میخواد نمیدم یا دعواش که میکنم شروع میکنه خودشو زدن😔خیلیم بهش اهمیت میدن همه نوه ی ارشده از دوطرف واقعانم بچه ی گلیه همه عاشقشن هیچکیم تا حالا کتکش نزده نمیدونم چرا اینکارو میکنه دلم کباب میشه اینجوری میکنه☹
گلم یه مدتی هست نترس پسرمنم پیشونی سرشومیزدزمین اللنم دعوامیکنم میزنه توسرش بادستاش الهی فداش شم نگران فقط کم کم اهمیت نده مواطب باش ب خودش اسیب نرسونه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دختر منم این کارو میکرد ولی من تو بارداری خیلی حرص خوردم خیلی اذیت شدم فکر میکردم برای این اینطوری شده ولی وقتی اینکارو میکرد بغلش میکردم نوازشش میکردم میبوسیدمش تو گوشش حرف میزدم اروم تا کم کم ترک کرد اینکارشو
طبیعیه عزیزم دخترمن تو اون سن خودش و پرت میکرد از پشت
دختر من تو شیطنت و خنده خودشو پرت میکنه
از کی دیگه پرت نمیکنه؟؟
میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️
انقد سرمو محکم میکوبیدم و تند تند..سرم باد کرده بود چند جاش..بابام اینا نگران منو برده بودن دکتر هیچیم نبوده😁😂این کارارو میکردم که بهم توجه کنن بگن آخی طفلک😂