2777
2789

من دوساله با این مشکل دارم سر کله میزنم دکتر دارو میده خوب میشم دوباره چندماه بعد شروع میشه خونریزی دارم موقع دفع میخواستم بدونم شیاف آنتی همورئید استفاده کردین نتیجه داده ؟تعریفش فقط شنیدم به من دکترم فقط هردفعه دوتا پماد میده با یه شربت که نتیجه نداره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم سعی کن همیشه طوری غذا بخوری که شکمت نرم باشه اب خیلی زیاد بخور سبزیجات و انجیر و اینا جزء رژیم ...

مشکل منم همینه که شکمم نرم نیس آب میخورم انجیرم هم میخورم نمیدونم چرا بازم به مشکل میخورم

مشکل منم همینه که شکمم نرم نیس آب میخورم انجیرم هم میخورم نمیدونم چرا بازم به مشکل میخورم

عزیزم من همورویید ندارم اما دوماه تمام یبوست داشتم خیلی چیزا امتحان کردم تنها چیزی که مشکلو از ریشه حل کرد روزی دوسه لیتر آب بود و جوشونده بارهنگ

خدایا بغلم کن❤

سلام  خدا ان شاالله شفات بده

عزیزم اول رژیم غذایی تو درست کن سوپ و سبزی و غذا های فیبر دار استفاده کن 

استرس و اضطراب هم باعث تشدیدش میشه  

پماد آنتی فیشر و آنتی هموروئید هم خوبه ولی من خودم با قرص ویتامین Eدرمان شدم روش استفاده شم اینجوریه صبح یه دونه از قرص رو سوراخ میکردم روغن داخلشو با انگشنت به محل زخم میزدم شب هم باز تکرار میکردم این رویه رو تا ۳۰ تا قرص تموم بشه ادامه بده 

مقعذ تونو حتما با دستمال خشک کنید بعد روغن رو بزنید

تشت آبگرم هم خیلی خوبه داخل غذاهاتون روغن زیتون استفاده کنید 

انجیر خشک رو حدودا ۱۰ عدد شب بریزید داخل لیوان روش آب جوش بریزید بعد یه بشقاب بزارید روش صبح ناشتا انجیر ها رو بخورید دوست داشتین اون آب هم بخورید 

افرادی که با ما هم عقیده هستن به ما آرامش میدهند" و افرادی که مخالف با عقیده ما هستن به ما دانش... و آدمی برای لذت بردن از زندگی به آرامش نیاز دارد و برای بهتر زندگی کردن به دانش
عزیزم من همورویید ندارم اما دوماه تمام یبوست داشتم خیلی چیزا امتحان کردم تنها چیزی که مشکلو از ریشه ...

ممنون گلم حتما امتحان میکنم انشالا نجات پیداکنم از این دردسر

سلام  خدا ان شاالله شفات بده عزیزم اول رژیم غذایی تو درست کن سوپ و سبزی و غذا های فیبر دار است ...

ممنون گلم عالی بود فقط ویتامین برای همورئید داخلی هم تاثیر داره یعنی آخه داخل که نمیره شرمنده اگه‌بی ادبی کردم

ممنون گلم عالی بود فقط ویتامین برای همورئید داخلی هم تاثیر داره یعنی آخه داخل که نمیره شرمنده اگه‌بی ...

من خودم داخلی بود با انگشت فرستادم داخل  

افرادی که با ما هم عقیده هستن به ما آرامش میدهند" و افرادی که مخالف با عقیده ما هستن به ما دانش... و آدمی برای لذت بردن از زندگی به آرامش نیاز دارد و برای بهتر زندگی کردن به دانش