الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خودش خواهرش از من گنده تره بعد اينارو ب من ميگه وايسا عكس خواهرشو ببين زود پاك ميكنم
ببین اتفاقا چون تو خانوادش هم درشت دارن و اینکه اون خودش گفته دیگه نرو مطمئن باش ریز دوست داره دقیقا مثل شوهرمن که من برعکس مادر و خواهراشم من حس خوبی ندارم واقعا بنظرم یه ورزش طنازانه و ظریف دیگه انتخاب کن تا دیر نشده..........
مثلا ب با سن من گير ميده كه تو ديده ولي با سن خواهرشو ببين چقده اخه با ٢٢ سال سن انقده
گفتم فرقی نداره تو میخوای پیروز باشی یا نه؟؟؟؟ بزرگ بزرگه چه یک سانت چه بیست سانت. مهم نفس سلیقه وجودی مردهاس مخصوصا که شوهرت به زبونم آورده. مگه تو باید وظیفه قوی و مردونه بودن داشته باشی ظرافت و طنازی داشته باش و ملکه باش نه چیز دیگه ای
قد وزنت چقده ميتوني يه عكس بفرستي زود پاكش كني؟ببينم مثل من درشتي يا نه
عکس که نه نمیفرستم هیچ وقت تو نت کلا خونوادتن درشتیم چند سال بوکس کار میکردم الانم رشتم تربیت بدنیه چهار شونه هم هستم متاسفانه کلا ظرافتای خانوما رو ندارم اینطور حس میکنم حتی تو سالن وقتی با استادام رقابت میکنم نمیتونن حریفم شن😑😂