2777
2789

خانوما ی کفش کتونی خریدم ۷۲۰ تومن نایکه دیروز پوشیدم متوجه شدم شستمو بدجور میزنه خیلی مدل و طرحشو دوس دارم چیکار کنم جا باز کنه بردم کفاشی گفت با قالب درست نمیشه😭😭😭😭چون کتونیه

در سکوت کار کن، بگذار موفقیت خود سر و صداکند...

عکسشو بده

دختر فروردین عاشق پاییز...جنوبی وخونگرم❤الان دقیقا اونجاییم که فریدون مشیری میگه: رک بگویم از همه رنجیده ام😔 ازغریب و آشنا ترسیده ام ❌بی خیال سردی آغوشها🫂 من به آغوش خودم چسبیده ام🤰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی گرون گرفتی من ۹۰ تومن کفش سفارش دادم پامو میزد چقدر حرص خوردم

دختر فروردین عاشق پاییز...جنوبی وخونگرم❤الان دقیقا اونجاییم که فریدون مشیری میگه: رک بگویم از همه رنجیده ام😔 ازغریب و آشنا ترسیده ام ❌بی خیال سردی آغوشها🫂 من به آغوش خودم چسبیده ام🤰

من خودم کتونیم رو با قالب درست کردم حالا نمیدونم چرا گفتن نمیشه بعدشم اگه خیلی وقت نیست خریدین ببرین تعویضش کنید با یه سایز بزرگتر

جوکر: ما وقتی دست از گشتن زیر تختمون به دنبال هیولا برداشتیم که فهمیدیم هیولا درون خود ماست!!!

استارتر کجایی چه میکنی دختر یه عکس بده ببینیم

وای دقیقا منم ی کتونی نایک خریدم 530 

3 سال پیش هنوز ک هنوزه ی بارم نپوشیدمش دو قدم راه میرم پام اذیت میشه منم بردم گفتن این کتونیا بزرگ نمیشه اندازشون

بنظرم سریع عوضش کن عین من پشیمون نشی من ک هرروز میبینمش میسوزم ینی

ما دو شاخه ی یک درختیم وای اگر باد از دو سو می وزید...
وای دقیقا منم ی کتونی نایک خریدم 530  3 سال پیش هنوز ک هنوزه ی بارم نپوشیدمش دو قدم راه میرم پ ...

عه سه ساله داری نگاش میکنی بفرست برامن که نبینیش حرص بخوری😁😁