خانوما ،بچم یک هفتشه بعضی وقتا ب صدای سرفه اونم اگه خونه ساکت باشه عکس العمل نشون میده ولی بعضی وقتا نه..شنوایی سنجیش خوب بود ولی بخاطر داداشم ارجاع داد برا ۶ ماهکی الان میترسم خیلی تو فکرشم..بنظرتون عکس العملش خوبه..
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
دختر من تا چند هفته بعد از تولدش خیلی کم به صدا عکس العمل نشون میدتاد مثلا بچه برادرم در اتاق رو چنان محکم بست من ترسیدم ولی دخترم اصلا هیچ عکس العملی.....الانم سه سالشه با باباش وقتی داریم درموردش حرف میزنم سریع میاد میگه منو میگفتین
این اگه خونه ساکت باشه سرفه کنی بعضی وقتا میترسه..ولی خونه شلوغ هیچ عکس العمل نشون نمیده همش هم خواب ...
دقیقا مثل دختر من...تازه دخترم ۵روزه بود برا شنوای سنجیش بردیم گفتن یک ماه دیگه بیار....فک کن من چقدر اونروزا غصه خوردم ...از تو که شنوای سنجیش خو ب بوده