2777
2789
چون از کشور و مردمش حمایت کرده موج ضربات و شایعات به سمتش داره پرتاب میشه

یعنی دقیقا چی گفته

سلام👋 این روزا حال روحی خوبی ندارم میشه یه صلوات برام بفرستین?🙏ضمنا هرکیو میبینم دعا میخواد یا صلوات همیشه فرستادم🌹دوستتون دارم❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چخبره یکی برا منم توضیح بده خو    

منم نمیدونم فیلماشو داشتم منتها نتم کم بود باز نکردم

سلام👋 این روزا حال روحی خوبی ندارم میشه یه صلوات برام بفرستین?🙏ضمنا هرکیو میبینم دعا میخواد یا صلوات همیشه فرستادم🌹دوستتون دارم❤
اره منم صبح تو نونوایی سرکوچه دیدمش عصبی بود داد و بیداد میکرد ک نون چقد گرون شده

الکی

خواهرم چله حق شناس وچله سوره حشر و احزاب برای ازدواج میگیره،،،چهل روز  سوره هایی از قرآن انتخاب می کنه ومی خونه که مناسب حاجت شما باشه   اینم ایدی تلگرامش Rostami146   خداروشکر خیلی ها حاجت گرفتن 
اره این کارش خیلی غیر حرفه ای بود ولی من همچنان دوستش دارم    

منم دوسش داشتم خیلی... حتی بعضی حرف هاش هم کاملا درست بود نو جشنواره ولی بی احترامی به بزرگتر به نظرم خط قرمزه... هیچکس تو هر جایگاهی حق نداره به بزرگترش بی احترامی کنه  

اگه اجازه ندی گذشته بمیره، اونم اجازه نمیده تو زندگی کنی!
یعنی دقیقا چی گفته

گفت همه ما بخاطر اون سانحه هوایی عذا داریم

ولی اگر مشکلی هست داخله کشوره خودمون باید حل کنیم نباید منتظر یه دست باشیم که از خارج بیاد کمکمون کنه

دو سال دنیارو گشتم تا فهمیدم تنها راه نجات تو خود کشوره

منتظره معجزه ی خدا
گفت همه ما بخاطر اون سانحه هوایی عذا داریم ولی اگر مشکلی هست داخله کشوره خودمون باید حل کنیم نباید ...

خب مگه چیز بدی گفته راست گفته دیگه بیچاره

مهمتر از همه از اعتقاداش دفاع کرد....

تو بازیگرا هرکسی بیاد به کشور توهین کنه به نظام توهین کنه و تهمت بزنه بهش اقامت امریکارو میدن مثل باران کوثری

ولی اگه بگه مشکل خودمون به خارج ربطی نداره اونا دنبال منقعت خودشونن موج انتقادات کوبنده به طرفش ارسال میشه

منتظره معجزه ی خدا