2777
2789
عنوان

واقعا چرا .....

123 بازدید | 30 پست

کشور های اوروپای از نطر زیبای مثلا قدو وزن و پوست ومو و اب وهوا وسرسبزی وپیشرفت های علمی وفناوری کاملا اوکی هستن ولی ما همه زدد پوست وکوتاه قامت تر واب وهوا مزخرف وبقیشم که دیگه نگم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کمتر کشوری ۴ فصل داره..از نظر قدو خوشگلی ام ما خوباشو میبینیم ...امریکا و کانادا و سوئد و..اکثر زناشون کک و مک زیاد دارن بخاطر اب وهوا..انگلیس بخاطر نداشتن افتاب کافی زردن 

ﮔﺎﻫ ﮕﺎﻫﯽ ك ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ،ﺑﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻣﯿﮕﻮﯾﻢﺩﺭ ﺩﯾﺎﺭﯼ ك ﭘﺮ ﺍﺯ ﺩﯾﻮﺍﺭ ﺍﺳﺖ،ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ؟ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ:ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼك ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ؛ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟ﺗﻮ خدا  ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ،ﻭ 'ﺧﺪﺍ،ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁخر ﺑﺎ ﺗﻮﺳﺖ🌱 ›

تیپ و قیافه و قد و قواره تو هر کشوری همه مدل هستن.

اگه ماهم فرهنگ و....درست داشتیم کشورمون عالی  می شد ولی حیف که...

خداجون واسه همه نعمت هات سپاس گزارم.                                                       
مهم  درون ادم است که اینجا هم همه افسرده اند    

درسته همه چیز فانیه وگذرا ولی من دوسه سال یه بار خودنو میکشم برم کیش اما اونجا همه جاش کیشه البته کیش انگشت کوچیکه ی اون طرفهم نمیشه

تیپ و قیافه و قد و قواره تو هر کشوری همه مدل هستن. اگه ماهم فرهنگ و....درست داشتیم کشورمون عالی &nb ...

برای ما همه دزدن وزیر کار درو چقدر پیشرفت کردن وقدرت و پیشرفت دارن

چون ساده اید ..از عکس اینستا واقعا پی بردید به این چیزا 

من والا هر جا رفتم جز صورت پر کک و مک و پر جوش و ایراد ندیدم ..یا شما یه سفر چین برو بااین همه پیشرفت نمیشه نفس کشید ..یا میگن روس ها بلندن والا ما یه تیاتر رفتیم همشون کوتاه بودن ...موشون کم هست ولی خوش حالته خداییش ..فقط این مورد اوکی بودن 😂😂😂من سوئد یک ادم زیبا ندیدم به خدا قسم 

قد های بالی ۱۷۰ وموهای رنگ روشن چشهای رنگی 😥

ما کشورمون بخاطر دریا و خلیج افتاب نمیخوره زیاد واسه این پوست وموها اکثرا روشن نیست

ﮔﺎﻫ ﮕﺎﻫﯽ ك ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ،ﺑﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻣﯿﮕﻮﯾﻢﺩﺭ ﺩﯾﺎﺭﯼ ك ﭘﺮ ﺍﺯ ﺩﯾﻮﺍﺭ ﺍﺳﺖ،ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ؟ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ:ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼك ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ؛ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟ﺗﻮ خدا  ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ،ﻭ 'ﺧﺪﺍ،ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁخر ﺑﺎ ﺗﻮﺳﺖ🌱 ›
چون ساده اید ..از عکس اینستا واقعا پی بردید به این چیزا  من والا هر جا رفتم جز صورت پر کک و مک ...

دقیقن

روسیه هم کشور خیلی پهناوره، از قد خیلی بلند تا کوتاه توش پیدا میشه. 

چه کج‌رفتاری ای چرخ! چه بدکرداری ای چرخ!