2777
2789
عنوان

دمپایی های عیدم +عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 479 بازدید | 41 پست
با ۵۵ درصد تخفیف بله🤭

تخفیفش زیاده، بریم بخریمش😅😅😅

اگر از کیفیت کسی که روش زوم کردیم راضی نیستیم               بهتره به جای تأسف خوردن برای اون                                           به  فکر ارتقای لنز های خودمون باشیم                            .......................... آدمها به اندازه کمبودهاشون دیگران رو اذیت میکنن، پس دوست عزیزی که ریپلای میکنی یا زیر تاپیک کسی پست میذاری و با لحن بد و گاها بی احترامی مخالفتتو باهاش اعلام میکنی، از خدا میخوام مشکلاتتو هرچه زودتر حل کنه، چون اینقدر کمبودها و مشکلات بهت غلبه کردن که سعی داری با خُرد کردن بقیه، به یه حس رضایت برسی. 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

با ۵۵ درصد تخفیف بله🤭

وای 😱😱😱😱😱یعنی واسه خرید عید نریم بازار؟ 

تمام زندگی من ❤❤❤عشقم❤❤❤دخترکم❤❤❤من یک مادرم ❤❤❤من عاشق ترین مادر دنیام ❤❤❤منو توی تاپیک حس ششم تگ نکنید دوستان خوبم😘😘😘
وای 😱😱😱😱😱یعنی واسه خرید عید نریم بازار؟ 

چرا دیگه 

مثلا من ۵۰۰ گزاشتم برا مانتو و شلوار و روسری 

میدم ی جفت دمپایی میخرم حالشا میبرم🤣

🧚‍♀️برای سلامتی نی نی تو دلیم صلوات🤰خیلی ممنونم💓💝
شک نداشتم از دیجی کالا میخوای بزاری منم جدیدا دیدم تعجب کردم قبل از اینکه عکس بزاری هم گفتم🤪

چرا اخه رد داده دیجی کالا جدی حالا مارکم باشه اخه دمپایی ک باش تو خلا میخان برن مثلا ۵۰۰ هزار😭😭😭😭

🧚‍♀️برای سلامتی نی نی تو دلیم صلوات🤰خیلی ممنونم💓💝
چرا دیگه  مثلا من ۵۰۰ گزاشتم برا مانتو و شلوار و روسری  میدم ی جفت دمپایی میخرم حالشا می ...

خخخخخ من ی تومن گذاشتم ولی میدونم چیزی نمیشه باهاش خرید 😞

تمام زندگی من ❤❤❤عشقم❤❤❤دخترکم❤❤❤من یک مادرم ❤❤❤من عاشق ترین مادر دنیام ❤❤❤منو توی تاپیک حس ششم تگ نکنید دوستان خوبم😘😘😘
انصافا خوب گزاشتی🤭🤭🤭

چجوری خریدامو بیارم خونه؟باید زنگ بزنم باربری 🤔🤔🤔🤔🤔