2777
2789

ققط واسه ناهار یا شام میرید ؟

یا شب نشینی هم گاهی میرید ؟

هر موقع خواستید زنگ میزنید مبگید ما برا شام میایم ؟ یا خود مادرشوهرتون میگ کی بیاین ؟

دو هفته یه بار دعوت میکنن میریم، بعد 16 سال زندگی تا حالا زنگ نزدم بگم فلان موقع میایم، فقط با دعوت، البته همسرم هفته ای دو بار خودش تنهایی سر میزنه 

لبخند بزن، انار لب های تو را دانه کنم...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما از اوله ازدواجمون دستور دادن جمعه شب اونجایید باید بریم از عصر! 

اینقد بدم میاد از این دستورا 

به ما هم گفتن باااید روزا عید ظهر برا ناهار بیایید آخرهفته ها هم باااید برا ناهار بیایین اوایل میرفتم ولی کم کم حذفش کردم 

هرشب سر میزنم اگه نرم فرداش قهرن طبقه پایینن.هر آخر هفته هم مهمونی همه بچها .در طول هفته هم اگه به سفره برسم بازم میشینم میخورم 😂منم آشپزی کنم برای اونا یکم میبرم .

من یک روستایی کردهستم 🤗اینجا بدنیا اومدم و توی روستا هم ازدواج کردم 💑خیلیا اگه بخوان کسی رو تحقیر کنن بهش میگن دهاتی ،من دهاتی ام ،دهاتی فحش نیست🌷خجالت آور نیست 😊پنجره ی من هرروز رو به کوه و دشت و درخت و رودخونه باز میشه 😍همه ی گنجشک ها و مرغ و خروس ها پایین پنجره به امید خرده نون های من جمع میشن و سروصدامیکنن☺اینجا لذت هایی رو داریم که  محشره !نون و کلوچه های محلی 😍عکس هایی که پشتش دیوار آپارتمانا نیست و تا چشم کار میکنه طبیعته 😊بازی بچها ،لباسهای رنگارنگ...سادگی و صمیمیت ❤براتون دل شاد میخوام ،قلب مهربون ❤براتون یه روز به یادموندنی توی یه روستا میخوام کنار مردمی که انگار از فضا اومدن و رفتارشون  شبیه مردم شهرنیست🌹 

من  هرروز 

میرم یه ساعت دوساعت میشینم میام خونه خودم براشام یاناهار اصلا نمیمونم مگر اینکه بهم زنگ زده باشه 

البته ما تو یع ساختمونیم همیشه  برام غذا میاره بالا یا زنگ میزنه میگه شام درس نکن  بیاید پایین 

لطفاا خووواهش میکنم کسی منو لایک نکنه. توروخدالایک نکنید

هفته ای یبار خودمون زنگ میزنیم میگیم میخوایم بیایم. 

یعنی اگه 2هفته یا 3هفته م نریم نمیگن دعوت شون کنیم😆🤭😆😆😆😆

فازشون اینه که خونه غریبه که نیست دعوت بخواد

قد168.وزن اولیه94کیلو❌وزن فعلی 67 ❌وزن هدف ۶۰کیلو💪💪💪من میتوانم💪💪💪

جمعه ها برا ناهار میریم خودشون میدونن دیگه عادت شده برا هممون , اگه یوقت نتونیم بریم روز قبلش شوهرم میگه بهشون که تدارک نبینن , ولی اکثرا میریم مگر اینکه جای دیگه ای دعوت باشیم یا. کار واحب داشته باشیم 

من اوایل میرفتم ولی بنابه دلایلی خودم نمیرم دیگه یابرم دوسه هفته یه بار 

شوهرم خودش میره 

شام وناهارم دعوتم‌نمیکنن 

همینجوری زبونی میگه یروز بیا ولی این دعوت کردن به درد عمش میخوره 

منم‌نمیرم نه شام‌نه ناهار😔😔

😍همسرم‌دوستت دارم😍
هفته ای یبار خودمون زنگ میزنیم میگیم میخوایم بیایم.  یعنی اگه 2هفته یا 3هفته م نریم نمیگن دعوت ...

عزیزم درست میگن پدر و مادر فرق داره دعوت نمیخواد غریبه که نیستن یعنی زنگ بزنن بچه هاشون بیاید به ما سر بزنید؟

خونه پدر و مادر خودتون هم با دعوت میرید؟ما هفته ای یه بار خونه مادرم یه بار خونه مادرشوهرم میریم

شده وسط هفته در حد سرزدن بریم

عزیزم درست میگن پدر و مادر فرق داره دعوت نمیخواد غریبه که نیستن یعنی زنگ بزنن بچه هاشون بیاید به ما ...

درسته

قد168.وزن اولیه94کیلو❌وزن فعلی 67 ❌وزن هدف ۶۰کیلو💪💪💪من میتوانم💪💪💪