2777
2789
عنوان

حالم از دیشب یجوریه...

197 بازدید | 25 پست

سلام. من دیروز به اصرار و الحاح یکی از دوستام با یه آقایی معرفی شدیم.  توی تاپیک قبلی م هست که چیا گفتیم و شنیدیم. راستش من هرچی فکر کردم دیدم این آدم به درد من نمیخوره. ولی خب بهم برخورده که نه دیشب یه پیام شب بخیر داد نه امروز و تا الان ازش خبری هست.

دیشبم تاپیک کارای باحالی که شوهراتون میکنن رو خوندم اصلا حس دوگانه دارم. این آدمو نمیخوام ولی از بی توجهی و بی ملاحظگی شم حرص میخورم. آخه من از اولشم نمیخواستم باهاش آشنا شم خیلی اصرار از طرف اون بود. 

میشه بیاین تحلیل کنید دلیلش چی بوده؟

شاید خجالت کشیده چون معرفی بودیم!

*پ.ن۱- استخاره کردم با اینکه دیروز حرفاش پشت تلفن حرصمو درآورد فرصت دیگه ای بهش برای شناخت حضوری بدم یا نه که خیلی خوب اومد. حافظم باز کردم اصلا واضح گفت تو با این ازدواج میکنی😂

پ.ن۲-**من ازش سرترم** ولی خب خیلی به روش نیاوردم. باید میاوردم؟ 

رمانهای مورد علاقه م: منِ او، ارمیا، جانستان کابلستان، شفای زندگی، عارفانه، ملت عشق، من پیش از تو،بامداد خمار، عقاید یک دلقک،سه شنبه ها با موری،لاله ای از ملکوت، شاعرای معاصر مورد علاقه م: قیصر امین پور، فاضل نظری، یغما گلرویی،سیاوش کسرایی،قدیمی تر: خیام،حافظ،مولانا،شهریار. تفریح مورد علاقه م: کوهنوردی، سفرسیاحتی دست جمعی، سفر زیارتی تنها. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازدواج چیزی نیس که بخاطر یه فال گرفتن تصمیم بگیری،با عقل پیش برو

مطمئنا که بر اساس یه فال یا استخاره تصمیم نمیگیرم. لابد یه چیزایی دیدم ازش که با اینکه ازش سرم فرصت دادم که خودشو ثابت کنه

رمانهای مورد علاقه م: منِ او، ارمیا، جانستان کابلستان، شفای زندگی، عارفانه، ملت عشق، من پیش از تو،بامداد خمار، عقاید یک دلقک،سه شنبه ها با موری،لاله ای از ملکوت، شاعرای معاصر مورد علاقه م: قیصر امین پور، فاضل نظری، یغما گلرویی،سیاوش کسرایی،قدیمی تر: خیام،حافظ،مولانا،شهریار. تفریح مورد علاقه م: کوهنوردی، سفرسیاحتی دست جمعی، سفر زیارتی تنها. 
ازدواج خیلی مهمه. انتخاب خیلی سخته امیدوارم درست انتخاب کنی عزیزم.

فدات عزیزم

اول خوب باهاش آشنا شو بعد بهش دل ببند

دل نبستم بخدا

کلافه ام که این بی ملاحظگیشه؟ آداب معاشرت ندونستنشه؟ یا خجالتشه؟ یا نخواستنش؟

مطمئنا که بر اساس یه فال یا استخاره تصمیم نمیگیرم. لابد یه چیزایی دیدم ازش که با اینکه ازش سرم فرصت ...

خب پس اگه اینجوریه..

یموقع این فکر به سرت نزنه که بعد ازدواج اونی میشه که من دوس دارم..

دقت کن عزیزم ولی بنظرم اول خوب بشناسش

خب اگه بهم نمیخورین

و

شما سرتری

و اینکه آدم بی ملاحضه اگه هست

بنظر من باید همین الان بیخیالش بشی

چون شوهر منم همین جوری بود

الان بدبخت ترین آدم روی زمینم من

اشتباه منو تکرار نکن لطفا

جلو ضرر رو همین الان بگیر

خدایا خیلی خستم.. سیرم از دنیات
ازدواج با استخاره درست نیست عزیزم دلت باهاش نیست سراغی هم‌نگرفته حداقل بگه نظرت چی بود پس تمومش کن ...

دیروز گفتیم که حرفا رو حضوری بزنیم. اونم کارش جوری نیس که بتونه خیلی تو محل کارش گوشی به دست باشه (شایدم اصلا ممنوع باشه، نمیدونم)

پیام داد چجوری محترمانه ردش کنم؟

ینی چی بگم؟

خب اگه بهم نمیخورین و شما سرتری و اینکه آدم بی ملاحضه اگه هست بنظر من باید همین الان بیخیالش بشی ...

مرسی عزیزم از راهنماییت. واقعا نمیشناسمش که بگم از چیشه.میترسم خدا قهرش بگیره الکی بدون دلیل وشناخت ردش ‌کنم