2777
2789
عنوان

استرس و نگرانی

| مشاهده متن کامل بحث + 125 بازدید | 20 پست

من بارداریو سپردم ب خود خدا هرموقع خودش صلاح بدونه بم میده من کاری ک از دستم برمیاد و انجام میدم بقیش با خود خدا از این نگرانم ک ممکنه زیر یسال نشده کیست برگرده؟!😔😔

الحمدالله عل کل حال❤برای سلامت نی نی م خوشحال میشم اگه یدونه صلوات بفرستین🥰

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

امکان داره ک همون روزای بعد پری تخمک ریزی باشه باز با دکترتون مشورت بکنید 

وای استرس دارم واسه دکتر رفتن 😪

نمی‌دونم  ولی بلافاصله بعد پریود که تخمک آزاد نمیشه اقدام کردی

بله یبار اقدام داشتم خب اره منم میگم من روز ۱۵ تخمکگذاریمه الان نیست پ این از چیه همش نگرانم

این نیست ک‌منتظر علائم باشم اما میترسم باز کیست باشه اخه همش چند ماهه ک عمل کردم میترسم باز برگرده ح ...

منم این علائمو دارم ولی سونو دادم کیست نداشتم. ولی مطمئنم تخمک گذاری نیس چون تخمک گذاری با توجه ب طول دوره ات، اواسط دوره شروع میشه. دکتر ب من گفت برای بارداری تا روز ۱۵ دوره ات نزدیکی نکن بعد ی روز در میان اقدام کن. البته من دوره هام ۳۱ روزه ست 

دوستای گلم، میشه برای آرامش روح مامان مهربونم یه صلوات بفرستید؟ممنون

منم دوره هام ۳۱ روزست و ۸ روز پریودم و روز ۱۵ پریودیم روز تخمکگذاریم فقط یبار اقدام داشتیم اونم چون از خانومای سایت شنیده بودم بلافاصله بعد پاک شدن باید اقدام کرد این سری اینکارو کردم..حالا یعنی بنظرتون اقدام نکنم تا چند روز دیگه؟