سلام مامانا توروخدا راهنماییم کنین..من پسر دوسالو دوماهه دارم جمله در حد دوکلمه ای بعضی وقتا سه کلمه میگه از دیروز یجوری حرف میزنه اصلا معلوم نیس چی میگه عوض اینکه پیشرفت کنه داره پسرفت میکنه😭😭😭😭😭
سعی کردند ما را دفن کنند ، غافل از آنکه ما بذر بودیم 🌾🌾🌾 حذفم نکن ، اسرائیل نیستم که از صفحه روزگار محوم کنی من دوباره برمیگردم مثل همین حالا ، من یه زنم مثل خودت اگر از تفکرم خوشت نمیاد برو زندگیت برس ولی سعی نکن منو عوض کنی چون نمیشه .
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
درست میشه. نوه عمه ام ۳ سال رو رد کرده بود حرف نمیزد. الان ۱۱ ۱۲ سالشه مثل بلبل حرف میزنه. 😀
داری امضامو میخونی؟؟؟ من ده ساله تو حسرت یه ارزو هستم. دیگه کم اوردم. فقط باید معجزه بشه من به این ارزوم برسم😔 خدا منو نمیبینه. توروخدا شما بهش بگید. شما منو دعاکنید. سر نماز... همین الان با همین دل پاکتون. یه صلوات برا ارزوم بفرستید. لطفا😔
وااا خوبه دیگه دوکلمه ای سه کلمه میگه.نکنه توقع داری برلت بلبل حرف بزنه.اگه مادرا یکم اطلاعاتشون ببرن بالا خیلی خوب میشه و یاد بگیرن بچه ها باهم متفاوت هستند
پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤
منم یه پسر دوساله و یک ماهه دارم وهمینطور حرف میزنه گاهی یه کلمات و جملاتی میگه که مفهوم نداره و بنظرم هیچ مشکلی نداره شاید داره برا خودش جمله سازس میکنه کلمه جدید کشف میکنه
از چند تا دکترم پرسیدم همه گفتن مشکلی نداره انتظار داری کتاب بخونه .در صورتی که بچه های کوچیکترم دیدم که راحت حرف میزنن ولی خوب همه یک جور نیستن زود حرف زدن دلیل هوش بالا نیست ببین چقدر مفهوم چیزا رو میفهمه و یا میرسونه