2777
2789
عنوان

حرف نزدن پسر دوساله دو ماهم

908 بازدید | 38 پست

سلام مامانا توروخدا راهنماییم کنین..من پسر دوسالو دوماهه دارم جمله در حد دوکلمه ای بعضی وقتا سه کلمه میگه از دیروز یجوری حرف میزنه اصلا معلوم نیس چی میگه عوض اینکه پیشرفت کنه داره پسرفت میکنه😭😭😭😭😭

ولش کن 

بهش گیر دادی نقطه ضعف پیدا کرده 

اهمیت نده اصلا 

سعی کردند ما را دفن کنند ، غافل از آنکه ما بذر بودیم 🌾🌾🌾    حذفم نکن ، اسرائیل نیستم که از صفحه روزگار محوم کنی من دوباره برمیگردم مثل همین حالا ، من یه زنم مثل خودت اگر از تفکرم خوشت نمیاد برو زندگیت برس ولی سعی نکن منو عوض کنی چون نمیشه . 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درست میشه. نوه عمه ام‌ ۳ سال رو رد کرده بود حرف نمیزد. الان ۱۱ ۱۲ سالشه‌ مثل بلبل حرف میزنه. 😀

داری امضامو میخونی؟؟؟ من ده ساله تو حسرت یه ارزو هستم. دیگه کم اوردم. فقط باید معجزه بشه من به این ارزوم برسم😔 خدا منو نمیبینه. توروخدا شما بهش بگید. شما منو دعاکنید. سر نماز... همین الان با همین دل پاکتون. یه صلوات برا ارزوم بفرستید. لطفا😔

وااا خوبه دیگه دوکلمه ای سه کلمه میگه.نکنه توقع داری برلت بلبل حرف بزنه.اگه مادرا یکم اطلاعاتشون ببرن بالا خیلی خوب میشه و یاد بگیرن بچه ها باهم متفاوت هستند

پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤

پسر من تا دوسال و نیم فقط کلمه میگفت تازه ی مدتم لکنت گرفته بود و بعد اون راه افتاد .

نگران نباش

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫

منم یه پسر دوساله و یک ماهه دارم وهمینطور حرف میزنه گاهی یه کلمات و جملاتی میگه که مفهوم نداره و بنظرم هیچ مشکلی نداره شاید داره برا خودش جمله سازس میکنه کلمه جدید کشف میکنه

خوبه که بچه ی خواهر شوهرم تا سه سالگی فقط سه تا کلمه حرف بلد بود ماما بابا اب

تو چه کردی که دلم این همه خواهان تو شد😍                     وقتی لبخند میزنی خیلی خوشگل تری رفیق🥰
خوبه که بچه ی خواهر شوهرم تا سه سالگی فقط سه تا کلمه حرف بلد بود ماما بابا اب

پسرمن کلمه زیاد میکنه کلمه هارم میچید کنار هم منظورشو میفهموند به ما ولی از دیشب حرف زدنش بد شده

از چند تا دکترم پرسیدم همه گفتن مشکلی نداره انتظار داری کتاب بخونه .در صورتی که بچه های کوچیکترم دیدم که راحت حرف میزنن ولی خوب همه یک جور نیستن زود حرف زدن دلیل هوش بالا نیست ببین چقدر مفهوم چیزا رو میفهمه و یا میرسونه

از چند تا دکترم پرسیدم همه گفتن مشکلی نداره انتظار داری کتاب بخونه .در صورتی که بچه های کوچیکترم دید ...

هرچی میگم انجام میده منظورمو میفهمه...برادرزادم از پسرم ۴ ماه کوچیکتره قشنگ حرف میزنه

پسرمن کلمه زیاد میکنه کلمه هارم میچید کنار هم منظورشو میفهموند به ما ولی از دیشب حرف زدنش بد شده

دل ه خودشو لوس میکنه چند روز روش حساس نباش خوب میشه

تو چه کردی که دلم این همه خواهان تو شد😍                     وقتی لبخند میزنی خیلی خوشگل تری رفیق🥰

دوست عزیز

برای اینکه خیالتون راحت بشه یه شنوایی سنجی ببرش

یکی از دوستانم تا شش سالکی منتظر بود تا پسرش حرف بزنه بعد متوجه سد بخاطر زردی که داشته پسرش ناشنوا شده

نمیخوام نگرانت کنم ولی حتما پیش پزشک ببر تا خیالت راحت باشه

اصلا نگران نباش

دختر دایی منم حرف نمیزد جاریم متخصصه همش با مادرشوهرم میگفتن چه خونواده بیفکری این بچه باید بره گفتاردرمانی

بعد جاریم سر یچه خودش با اینکه بچش تا ۲/۵ سال حرف نمیزد میگفت هیچ مشکلی نیست مادرشوهرمم میگفت مگه جیه بچه های منم دیر زبون باز کردن!!!