2777
2789

واسه نوزاد ۵۰ روزه ک کولیک داره و یکم سرما خورده قطره پدی لاکت بدم بنظرتون؟کیا استفاده کردن؟لطفا هر کی تجربه داره منو راهنمایی کنه.😭😭😭😭😭

خدای مهربونم هزاران بار شکرت♥️یه صلوات واسه سلامتی خانوادم بفرستید دوست جوونیا لطفا..ممنونم😍

از کجا میدونی کولیک داره

پدی لاک شکم بعضی ها رو سفت میکنه بعضی هارو شل

کیبورد گوشیم کلمات رو اشتباه تایپ میکنه منم توان سر کله زدن باهاش رو ندارم پیشا پیش بخاطر غلط املایی عذر میخوام

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر من از درد سیاه میشد 

پدی لاکت و کامی‌وی خوبش کرد 

ولی شما خوددرمانی نکن بچه خیلی کوچیکه سرما هم که خورده 

حتما ببرش دکتر

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 
چند قطره پدي لاكت من ميدم حس كردم زياد اثر نداره 

پزشک پسرم گفت ۴قطره ولی تاثیر نداشت کردمش ۸قطره تاثیرشو نشون داد دقیقا تو چهار روز کاملا خوب شد

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 
از کجا میدونی کولیک داره پدی لاک شکم بعضی ها رو سفت میکنه بعضی هارو شل

دکتر بهم گفت و قطره کولیک اید فقط داده اما الان ی ذره هم سرماخورده

خدای مهربونم هزاران بار شکرت♥️یه صلوات واسه سلامتی خانوادم بفرستید دوست جوونیا لطفا..ممنونم😍
عه منم ٥ قطره ميدم  البته خيلي ام غلظت داره اخه

۸قطره  بده 

بعد که خوب شد بردم ببینم باید قطع کنم یا ادامه بدم 

گفتم تعداد رو زیاد کردم و گفتم البته جسارت نمیکنم به تجویز شما 

گفت 

گاهی خود بیمار بهتر تشخیص میده چه میزان از یک دارو براش خوبه، مثل قرص‌های قوی که که درسته بیمار مصرف میکنه درچار تهوع و تپش قبل میشه اما وقتی همونو نصف میکنه میخوره حالش خوبه بیماریشم درمان میشه😄😄

پسر من از درد سیاه میشد   پدی لاکت و کامی‌وی خوبش کرد  ولی شما خوددرمانی نکن ...

واسه سرماخوردگیش فقط قطره سدیم کلراید داد.متاسفانه شهرستانم بخاطر شغل همسرم و اینجا اصلا متخصص نیست

واسه سرماخوردگیش فقط قطره سدیم کلراید داد.متاسفانه شهرستانم بخاطر شغل همسرم و اینجا اصلا متخصص نیست

پدی لاکت‌رو بده براش خوبه اصلا قطعش نکن عزیزم تا دوره‌ی داروش کامل بشه