2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ابروهای منم پره، ولی یه جاهاییش خالیه، میشه بگی این روشم مثل تتو و....ایناست؟  چون طبیعیعیه خو ...

نه عزیزم مثل تتو نیس من ۲۶ سالمه و مجردم روی این روش خیلی تحقیق کردم و این قدر طبیعی و بدون عیبه که حتی بابام متوجه نشد 😂

نه عزیزم مثل تتو نیس من ۲۶ سالمه و مجردم روی این روش خیلی تحقیق کردم و این قدر طبیعی و بدون عیبه که ...

چقد خوووب😍👍👍 منم دنبال همچین چیزیم اصلاً دوست ندارم  قاب و....ماندگاریش چقده؟ 

مرسی که گفتی🤗🤗😍😍😍مبارکت باشه.

چقد خوووب😍👍👍 منم دنبال همچین چیزیم اصلاً دوست ندارم  قاب و....ماندگاریش چقده؟  مرسی که ...

ماندگاریش تا دوسال هست بستگی به پوست خودت داره اما هیچ کس نمیفهم دیگه از سایه زدن و ریمل و مداد راحتی

ماندگاریش تا دوسال هست بستگی به پوست خودت داره اما هیچ کس نمیفهم دیگه از سایه زدن و ریمل و مداد راحت ...

با دستگاه زد یا قلم دستی؟

🌺روانشناس هستم🌺کمک خواستی پیام بده این آیدی ایتام zohre_sh_20@  اینم آیدی تلگرامم zsh9999@