2777
2789
عنوان

مسافرت با نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 584 بازدید | 35 پست

من از خانواده دور بودم دختر اخر ابان بدنیا اومد و اولین سفر تو 40 روزگی دخترم بود چله زمستون 😅. دومی دو ماهگی سفر قشم. سومی 3.5 ماهگی و ادامه دارد ..چهارمی 6 ماه.😂همه هم 12 13 ساعت راه بود و من و همسرم دست تنها. در کنار سختی هاش خیلی هم بهمون خوش گذشت. اگر سخت بگیری زندگی واست سخت میگدره.

البته دختر من تو ماشین کلا میخوابید .انگار گهوارس 😁تو کریر پشت. هر سه ساعت بهش شیر دادم. پوشکش رو هم رو صندلی عقب عوض میکردم. وقتی سرد بود بخاری ماشین رو میزدیم.

زبونشو از حلقومش دربیار به کار بکش اگه خدایی نکرده بچت اسهال شه ضعیف شه کی میخاد ازش مراقبت کنه

گوش نمیکنه .بچم ۲ ماهش بود تازه من از خونه هم بیرون نرفتم سرما خورد ۴۰۰ گرم وزنش کم شد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم هرطوری شده نرو شده بیچاره میشی با بچه چهار پنج ماهه 14 ساعت راه میمیری شهرشونم سرده حتما سر ...

شهرشون خیلی سرده .از حالا توی گوش شوهرم خوندن که حتما باید بیای .نمیدونم والا گرفتار شدم .به جای اینکه بگن نیا بدتر رفتار میکنن .من مامانم دو تا کوچه پایین تر از خودمه هوا که سرده میگه از خونه بیرون نیار بچه رو .چون هنوز کوچیکه 

عزیزم اصلن ریسک نکن. بچه ضعیفه و اگه مریض بشه خوب ی خرده طول میکشه خوب بشه.حداقل پسر من ک همینه وق ...

به من زنگ نمیزنن .چون میدونن جواب من چیه .شوهرمو میندازن به جون من .کلا درک ندارن .آدمهای جالبی نیستن 

برای من زبون داره .برای مادرش زبون نداره .هر چی بگه میگه چشم 

بدم میاد از بیخودی چشم گفتن

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘
راهش طولانیه عزیزم خیلی..وگرنه من دخترم ۲۰ روزش بود رفتم سفر عید ..دوماهشم بود رفتم همدان مشکل شما ...

خونشون سرده .مخصوصا حموم و دستشویی که بخوام بچه رو بشورم .خسیس هم هستن .بخاریارو روشن نمیکنن

بدم میاد از بیخودی چشم گفتن

آره والا .یعنی مادرش بگه بمیر میمیره .من همیشه بهش میگم حالا خوبه تو از ۱۸ سالگی تهران تنها زندگی کردی .زن گرفتی یهو سر و کله خانوادت پیدا شد و عزیز شدن

بچم ۴ ماهش بود رفیم مسافرت ۱۰ روزه .تو ماشین همش خواب بود اذیت نشدم  .اما وقتی میرفتم خونه بابا ...

دختر من اصلا توی ماشین نمیخوابه .تعداد روزاش مهم نیست .مهم راهیه که باید برم و جایی که میرم سرده

البته خودم هم به این نتیجه رسیدم دعوا کنم و نرم بهتره تا برم و بچم مریض بشه

دعوا ن گلم

فقط بهش بگو ریسکه و بچه اگه مریض بشه توی این سن یاید بستری بشه

بگو هوا ک بهتر شد حتما میریم

دعوا ن گلم فقط بهش بگو ریسکه و بچه اگه مریض بشه توی این سن یاید بستری بشه بگو هوا ک بهتر شد حتما م ...

گفتم .قبول نمیکنه .میگه مامانم گفته این همه با بچه مسافرت میرن یکی هم شما .

بچه من هم رفلاکس داره هم کولیک داره .وقتی هم شیر میخوره باید راه برم