2777
2789
عنوان

چه حسه خوبیه چشمام رو عمل کردم 😊😊

438 بازدید | 46 پست

بعد از یه هفته اومدم نی نی سایت 😄😄

به همه دوستانی که عینک میزنن پیشنهاد میکنم حتما چشماشون رو لازک کنن ..

عالیه

دنیا خیلی فرق کرده

انگاری تازه متولد شدم

چقدر اطرافم قشنگ بوده و خبر نداشتم .. پشت عینک دنیا چقدر مصنوعی بوده 😊😊

برای دوستای خوشگلی که میخوان بپرسن کجا عمل کردی میگم همدان پیش دکتر جان احمد . کارش حرف نداره 😍😍😍

خدایا خودت مراقب هدیه ات باش ❤ برای سلامتی نی نی تو دلم دعا کنین ❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چند سالته؟

میشه لطفا واسه خونه دار شدنمون و حل مشکلاتمون یه دعا یه صلوات یا هرچی که دوست داشتین انجام بدین 😊😊😊دوستای خوبم امیدوارم و از ته دلم میخواد شما هم به ارزوهای قشنگتون برسین و اگر مشکلی دارید برطرف شه😇😇😇

آخه من عاشق عینکم

فقط 32 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

سلام 

من شنیدم میگن لنز بهتره. کسی تجربه ای نداره

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
به سلامتي عزيزم اذيت شدي بعد از عمل؟ منم بعد از عيد انشالله عمل ميكنم دارم لحظه شماري ميكنم براي او ...

تا سه روز اول خیلی چشمام اذیت میکرد. روز دوم کلا خواب بودم نمیتونستم لای چشمم باز کنم 

دیروز لنز پانسمان رو برداشتم . از صبح دارم دنیا رو با چشمای خودم میبینم . پیشاپیش مبارکت باشه عزیزم . به سختیاش می ارزه 😉

خدایا خودت مراقب هدیه ات باش ❤ برای سلامتی نی نی تو دلم دعا کنین ❤
سلام  من شنیدم میگن لنز بهتره. کسی تجربه ای نداره

عینکی هستی؟

میشه لطفا واسه خونه دار شدنمون و حل مشکلاتمون یه دعا یه صلوات یا هرچی که دوست داشتین انجام بدین 😊😊😊دوستای خوبم امیدوارم و از ته دلم میخواد شما هم به ارزوهای قشنگتون برسین و اگر مشکلی دارید برطرف شه😇😇😇