2777
2789
عنوان

سزارین از چه هفته انجام میشه

316 بازدید | 45 پست

من دلم میخواد سزارین شم.دارم تلاش میکنم که شده با آشنا بازی دکترم راضی به سزارین بشه(لطفا نگین طبیعی بهتره و فلان....)تا جای که میدونم سزارین رو توی هفته ۳۸ انجام میدن.الان که نشستم حساب کردم ۳۸ هفته م از ۲۸ اسفند شروع میشه قشنگ از شروع تعطیلات.من دلم میخواست زایمانم یا یکی دوهفته قبل عید باشه یا اصلا بعد تعطیلات که حداقل دکترا باشن.چون قبل از عید دکترا میرن سفر تا بعد تعطیلات.خیلی نگرانم اخه همه جا تعطیله و خدای نکرده مشکلی پیش بیاد فقط بیمارستان هست و مطبا بسته.یعنی میشه تو ۳۷ هفته سزارین کنن

بستگی ب شرایط جنین داره اگ خوب رسیده و وزن گرفته باشه بعله.

❤🌊ماهی قرمز کوچولوی تودلیه من،دریا دریا دوستت دارم...خداجونممم ازین ماهی کوچولوها تودل همه ی منتظرا بزار..الهی آمین  الهی ک هرچی قسمته؛بهترینش هرچی راهه؛صافترینش هرچی عشقه؛داغترینش هرچی صلاحه؛خیرترینش هرچی خنده ست؛عمیق ترینش هرچی خوبی شادی تندرستی؛بیشترینش نصیب تویی که داری باچشای قشنگت این امضارو میخونی 🙏

۳۸ هفته و ۵روز بعضی از پزشکام تو ۳۹ هفته انجام میدن

چه بی انصاف بود کسی که اولین بار زن را جنس مخالف نامید! زن جنس مکملی است که اگر نبود زندگی به دل هیچ مردی نمی نشست ... ❤خدایا نگاهتو از منو زندگیم بر ندار😘💖تمام زندگی من 👈ستیا و باباش😍😘🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤امضام مال چند سال قبله دخترمو از دست دادم تو اوج شیرین زبونیش میشه برای آرامش دل منو باباش دعا کنید😭💔خدایا میشه دوباره بغلمو با دستات پر کنی خیلی خسته ام😢😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۳۸ هفته تمام دکتر سز گردن که روز دختر باشه...اصلا برا خودم‌مهم نبود...ولی اونروز بیمارستان غلغله بود انقد عمل زیاد بود..دکترت تشخیص میده زمان درست را نگران نباش

کلمه ی خوشبحالت از نظر من پراز انرژی منفیه لطفا استفاده نکنید...

۳۷ هفته اگ دختر باشه بچه کاملا رسیده و مشکلی نیست ولی پسرا یکم دیرتر ریه هاشون تکمیل میشه ۳۷هفته خیلی زوده

چه بی انصاف بود کسی که اولین بار زن را جنس مخالف نامید! زن جنس مکملی است که اگر نبود زندگی به دل هیچ مردی نمی نشست ... ❤خدایا نگاهتو از منو زندگیم بر ندار😘💖تمام زندگی من 👈ستیا و باباش😍😘🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤امضام مال چند سال قبله دخترمو از دست دادم تو اوج شیرین زبونیش میشه برای آرامش دل منو باباش دعا کنید😭💔خدایا میشه دوباره بغلمو با دستات پر کنی خیلی خسته ام😢😔

من سزارین کردم و راضی بودم ولی چون بعدش زود نمیشه ورزش کرد شیطونه میگه دومی را طبیعی بیار....ولی کم تحملم اساسی..

کلمه ی خوشبحالت از نظر من پراز انرژی منفیه لطفا استفاده نکنید...
من ۳۸ هفته تمام دکتر سز گردن که روز دختر باشه...اصلا برا خودم‌مهم نبود...ولی اونروز بیمارستان غلغله ...

به دکتر گفتم که شما عید هستین،گفت اگه اصلا تو به عید رسیدی ما بهت میگیم هستیم یانه