2777
2789
عنوان

کیا عاشقن بیان

531 بازدید | 25 پست

بچه ها دلم برای شوهرم که عشق 8سالمه تنگ شده حتی با وجود اینکه خیلی بهم بدی کرده خیانت کرده ولی واقعا نمیتونم فراموش کنم قلبم هزار تیکه شده هنوز دوسش دارم 

😍ته نیا ئسته ری گه شی ژیانم توی 🌸 خودای گیان 🌸

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در شرف طلاقیم اخه رفته زن صیغه کرده 

خب اونم اگ ب اندازه تو دوست داشت خیانت نمیکرد

خدا نکنه ولی من بودم حتی بهش فکرم نمیکردم . درحالیکه ۷ سال دوست بودیم ۳ ساله هم تو عقدیم 

خاموشمو دیگر صدایی ندارم جز یک آه                        آری افسانه ها همیشه پر ز دروغند
خب اونم اگ ب اندازه تو دوست داشت خیانت نمیکرد خدا نکنه ولی من بودم حتی بهش فکرم نمیکردم . درحالیکه ...

راست میگی ولی من دیوانه وار عاشقش بودم میدونم ارزش نداره ولی دلم که این حرفا حالیش نیست 

حسمو عشقمو پنهون کردم که دوباره ضربه نخورم الا که رفته تمام دنیای منم برد رفت فقط اونایی که عاشقن و عشقشون بهش خیانت کرده درد منو میفهمه

راست میگی ولی من دیوانه وار عاشقش بودم میدونم ارزش نداره ولی دلم که این حرفا حالیش نیست 

ب عمق داستانش فکر کنی میفهمی چقدر تورو بی ارزش حساب کرده 

ببخشیدا بعد از ۸ سال ینی تو انقد بد و بی ارزش بودی ک رفته با یکی دیگ لذت ببره 

ول کن توروخدا ول کن اینجور ادمای اشغال و قدرنشناسو . ارزش تو بیشتر از این حرفاس . ب این مدل مردا ک دنبال حوسشونن و هیچوقت فکر نکرد ک با این کارش تو ب چ حال و روزی میفتی و اون لحظه فقط ب فکر عشق و حالش بود . 

اگ بهش فکر کنی ببخشیدا جای خواهرمی خیلی حقیری

خاموشمو دیگر صدایی ندارم جز یک آه                        آری افسانه ها همیشه پر ز دروغند

من دنیامو به پاش گذاشتم واون رفت رفت رفت 

میدونم الا میگید چقد احمقم که اینجور درمورد کسی که ارزش نداره حرف میزنم ولی ادم وقتی عاشق میشه منطق نداره