2777
2789

نامزدم شخصیتی خیلی خوبی داره

بسیار صادقه حتی به ضررش باشه همه چیو میگه

درستکاره و اصلا اهل دور زدن و اینا نیس 

خیلی کاریه و خوش اخلاقه 

چیزی بهش برنمیخوره ینی با جنبس و منطقی

و شدیداااااا پولدوست😒😒😒 در حالیکه که چون من از اول تو رفاه بزرگ شدم پول اصلا برام اهمیت نداره ولی شوهرم چون تو سختی بزرگ شده براش شب و روز کار میکنه و تو فکر این چیزاس

♣️♣️♣️♣️♣️♣️♣️

حالا این منو میترسونه که شوهرم هر چقدر به پول بیشتری میرسه حس قدرت بیشتری میکنه و توقع ش میره بالا ینی مثل قبل خودشو دست کم نمیگیره

با اینکه هر چی پولدار تر میشه دستو دلباز ترم میشه ینی بیشتر برام همه چی میخره و محبت میکنه فقط رو اعتماد به نفسش تاثیر گذاشته ولی 

خیلی میترسم یهووو بع حدی برسه که منم دیگه قبول نداشته باشه و....وای تنمم میلرزه از فکرش 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه مشکل اینه که میترسم بعدا سلیقش عوض بشع دیگه منم نخاد چون قدرتش ببشتر شده

اصلا این فکرو نکن چون فکرت بی مورده اخه مردا اونقدرا هم تنوع طلب نیستن اگر اینطوری بود باهات دوست میشد نه برای ازدواج بیاد جلو

مردا معمولا زنی که باهاش به پیشرفت برسن دوست دارن

همسر من یکبار تو عقد جدا شده بود قبل من

چرا؟ چون دختره جلوی پیشرفتش رو میگرفت بخاطر خودخواهی خودش

نمیذاشت باشگاه بره میگفت خوش هیکل میشی قاپت میزنن! 

نمیذاشت درس بخونه که سطح تحصیلاتش ازش بالاتر نره 

نمیذاشت تو کارش پیشرفت کنه میگفت حقوقت میره بالا همکارات نقشه میکشن برات!

ماشینش رو نمیذاشت عوض کنه میگفت زنا آهن پرست شدن!

همسرم وقتی با من ازدواج کرد شرطش بود که باهام پیشرفت کن و اجازه پیشرفت بهم بده 

پا به پاش راه اومدم خودم درس نخوندم تا اون بخونه (پول شهریه دو نفر نداشتیم)

تو خونه 40 متری زندگی کردم تو پایین شهر 

بارداری اولم من پول غربالکری نداشتم

با یه ویار سخت و استراحت مطلق غذاهای ورزشش رو براش تهیه میکردم

با یه بچه جوری خونه رو ساکت نگه میداشتم شبا که بتونه درس بخونه

و الان بعد 9 سال حقوق شوهرم از 1 تومن به 15 تومن رسیده

درسش از دیپلم به فوق لیسانس و خونمون از 40 متر به 150 متر رسیده☺

با این وجود عشقش به خودم رو هنوز احساس میکنم و همیشه اعتراف میکنه خودش میگه من دوست دارم چون اون روزایی که پول اتوبوس نداشتم تو پا به پام تا دانشگاه میومدی 

چون تو باعث پیشرفتم شدی 

پس عزیزم شما هم با شوهرت همکاری کن حتما مطمئن باش به جای خوبی میرسی

برای همه احترام قائلم اما لطفا کسی جز استارتر مگر برای پرسش سوال ریپلای نکنه روم🤍بله من کاملا مطلع هستم سایت تبادل نظر هست اما تبادل نظر دونفره رو به چند نفره ترجیح میدم…|•تصور کن نشستی تو یه کلبه قدیمی و بارونی که میباره، بوی نم چوب هارو دراورده و عطرش مستت کرده…تو همین حین که داری از پنجره جنگل بیرون رو نگاه میکنی هم هات چاکلت توی دستت رو جرعه جرعه میخوری…•|قشنگ بود؟ این رویای منه…رویای یه مادر، یک همسر، یک دختر🤍

از تایپک قشنگت هم ممنونم

منو به روزای گذشته برد💜

برای همه احترام قائلم اما لطفا کسی جز استارتر مگر برای پرسش سوال ریپلای نکنه روم🤍بله من کاملا مطلع هستم سایت تبادل نظر هست اما تبادل نظر دونفره رو به چند نفره ترجیح میدم…|•تصور کن نشستی تو یه کلبه قدیمی و بارونی که میباره، بوی نم چوب هارو دراورده و عطرش مستت کرده…تو همین حین که داری از پنجره جنگل بیرون رو نگاه میکنی هم هات چاکلت توی دستت رو جرعه جرعه میخوری…•|قشنگ بود؟ این رویای منه…رویای یه مادر، یک همسر، یک دختر🤍
کاش خودتم درستو میخوندی

من فوق دیپلمم رو گرفتم عزیزم 

اما فعلا باردار شدم انشالا به دنیا بیاد واسه لیسانس برنامه ریزی میکنم😄

مردا معمولا زنی که باهاش به پیشرفت برسن دوست دارن همسر من یکبار تو عقد جدا شده بود قبل من چرا؟ چون ...

کاش خودتم باهاش پیشرفت میکردی متاسفانه اونقدرا هم که تو خوشبینی جنس مرد وفادار نیست به قول دوستمون زود جو قدرت و پولداری میگیرتشون مخصوصا اونی که از اول نداشته اگه زن پا به پای مرد پیشرفت نکنه خیلی احتمال داره یه روز بگه به کلاس من دیگه نمیخوری هیچ وقت مردارو با خودمون مقایسه نکنیم.کاش تو هم درس میخوندی سرکار میرفتی برا خودت صاحب درامد میشدی.الانشم دیر نیست

ما زنیم،از ما قوی تر فقط خداست.
کاش خودتم باهاش پیشرفت میکردی متاسفانه اونقدرا هم که تو خوشبینی جنس مرد وفادار نیست به قول دوستمون ز ...

خوندم منم عزیزم

تا قبل بارداری سوم سرکار هم می رفتم♡

کلا شوهر من از زنی که تو خونه باشه متنفره ینی من بخوامم اجازه ندارم بشینم خونه

میگه سرکار برو کلاس برو باشگاه برو فقط نشین تو خونه از زن خونه نشین بدم میاد