2777
2789
عنوان

چرا خانوادم اینجوری رفتار میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 351 بازدید | 38 پست

به دل نگیر مادر منم تا فهمید حاملم قهر کرد کلی ام حرف بارم کرد منم روزای اول خیلی گریه کردم و حال خودمو خراب ولی بعد گفتم تا کی ناراحت باشم؟!زنا که نکردم بخواد اینجور باهام برخورد بشه

کاربری دست دو خواهره😎

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوست خوبم مگه شما محتاج توجه اونا هستی میدونم الان میگی نه اما دوست دارم بهم توجه کنن حق با شماست ام ...

آخه آدم دلش میشکنه.همیشه من واسه زنگ زدن پیشقدم میشدم حالا هشت ماه گذشته و انگار خواهری ندارن دیگه دلم نمیخواد حتی بیان بچمو ببینن ابرومو جلو خانواده همسرمو بردن

آخه آدم دلش میشکنه.همیشه من واسه زنگ زدن پیشقدم میشدم حالا هشت ماه گذشته و انگار خواهری ندارن دیگه د ...

اونابی عاطفن که حال خواهرحاملسونونمیپرسن توچراابروت بره خودتوبااین حرفاناراحت نکن.

سال بعداین موقه هامن مانکنم وخانم مهندس وایشالایه مامان خوب   وای خداسال بعدو زودتربرسون  شماکه بااسم کاربریم مشکل داری بله باشمام بانو  هیچیوقبول نمیکردبعدهفده تااسم این تکراری نبودقبول شد.تازه مگه چی میشه دنیامون آقامون باشه  یه صلوات واسه روح پدرومادرم مهمونم کن
الهی بمیرم منم مث توعم.هیشکی جای مادرونمیگیره.منم‌ی خواهردارم که مامانم خدابیامرزهمیشه میگف مواظب زن ...

آخه مگه من چیکار کردم که از وقتی ازدواج کردم فراموشم کردن بخدا از من بی زبون تر و مظلوم تر تو خانوادمون نیست.انقد ساده بودم که همیشه تو مناسبتا به فکرشون بودم اما اونا حالا فراموشم کردن

عزیزم شماهم نرو الان دیگه همه چی عوض عوض شده نیومدن تو خوشیها و ناراحتیهات شماهم نرو زنگ نزدن شما هم نزن میدونم توقع داری هرکس دیگه هم جای شما باشه همین احساس رو داره اما چه میشه کرد بعضیا مثل سیب زمینی بی رگ هستن کاریشم نمیشه کرد سعی کن بیخیال باشی پیش خانواده همسرت هم بد اونا رو نگو هرچقدر که خوب باشن بازم نباید آتو بدی دستشون

حرف و سخن نشخوار آدمیزاده دهن آدم زنده به علامت حیات دائم باید بجنبه یا با خوردن یا با حرف مفت👍👍👍👍👍

خدامادرتونم بیامرزه هی میخوام بگم یادم میره اون الان به حال شما آگاهه با ناراحتیت آزارش نده گلم

حرف و سخن نشخوار آدمیزاده دهن آدم زنده به علامت حیات دائم باید بجنبه یا با خوردن یا با حرف مفت👍👍👍👍👍
آخه مگه من چیکار کردم که از وقتی ازدواج کردم فراموشم کردن بخدا از من بی زبون تر و مظلوم تر تو خانواد ...

ببخشاگلم ولی ی دفه فک کن اونام مردن.بچسب ب زندگی وشوهروبچت..خداروشکرخونواده شوهرتم که خوبن بااونادرارتباط باش.میدونم بارداری حساسی ولی خب ادمی که درک نداره چ بایدبش گف

سال بعداین موقه هامن مانکنم وخانم مهندس وایشالایه مامان خوب   وای خداسال بعدو زودتربرسون  شماکه بااسم کاربریم مشکل داری بله باشمام بانو  هیچیوقبول نمیکردبعدهفده تااسم این تکراری نبودقبول شد.تازه مگه چی میشه دنیامون آقامون باشه  یه صلوات واسه روح پدرومادرم مهمونم کن
عزیزم شماهم نرو الان دیگه همه چی عوض عوض شده نیومدن تو خوشیها و ناراحتیهات شماهم نرو زنگ نزدن شما هم ...

همین خواهر بزرگم که الان عین خیالش نیست من برای بچش کادوی طلا دادم همش حالشو می پرسیدم اما اون حتی زنگ هم نمیزنه دلم برای بچم میسوزه انگار خاله نداره 

خدامادرتونم بیامرزه هی میخوام بگم یادم میره اون الان به حال شما آگاهه با ناراحتیت آزارش نده گلم

شاید باورت نشه اما بخدا قسم یک ماه پیش خواب مادرمو دیدم بهش گفتم مامان من از زایمان میترسم اونم دستمو گرفت گفت نترس مامان من حواسم بهت هست

عزیزم اگه دلت برای بچه ات میسوزه حرص و جوش نخور رو نی نی اثر بدمیذاره سعی کن آروم باشی درکت میکنم 

من باردار بودم تازه هم خونه ساخته بودیم خواب داییمو دیدم یه هدیه بهم داد گفت من اولین کسی هستم که کادوی بچتو داده ها مرده ها به حال عزیزانشون آگاهن عزیزم مادرت شاید جسمش نباشه اما روحش همیشه با شما و نگران شماست 

اگه باهاشون دعوا کرده بودم فحش داده بودم میگفتم آره حق دارن زنگ نزنن و فراموشم کنن آخه  بدون دلیل اینجوری  رفتار میکنن خیلی ناراحتم کرده .هیچ بحثی بینمون پیش نیومده که بخوان اینطور رفتار کنن