من باردارم وارد هشت ماهگی شدم مادرم که فوت شده خواهرامم که سر خونه زندگی خودشون هستن حتی یک بار حالمو نپرسیدن ببین حالم چطوره.مادرشوهرم و فامیلای شوهرم بیشتر به فکر م هستن و هوامو دارن .همش غصه میخورم که چرا خانوادم اینقدر بی عاطفه هستن بنظرتون زنگ بزنم بهشون بگم ازتون دلگیرم آخه من شهر دیگه ام و نمیشه حضوری بگم
برای سلامتی خواهرم اگر ممکن لطفا یک صلوات بفرستید.😔💔 این روزها که حالت خوب نیست، دلم برای لبخند شیرینت تنگ شده. میدونم که مریض بودن سخته، اما یادت باشه ما همیشه کنارت هستیم و تو تنها نیستی. تو قویترین دختر دنیا هستی، و مطمئنم خیلی زود حالت خوب میشه.دوقلوی تو هم مثل من نگران و دلواپسه. به قول بابا انگار وقتی تو حالت خوب نباشه، دنیا برای اون هم غمگین میشه و درد تورو میکشه. اما منتظریم که خیلی زود قوی و شاد برگردی و دوباره با هم بخندیم و خوش بگذرونیم.ما خیلی دوستت داریم و همیشه کنارت هستیم. قوی باش، عزیزترینم.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ولی معمولا بزرگترای خونه که میرن خانواده از هم میپاشه
خدا رحمت کنه مادرتونو
تا دیروز میگفتن هر کی ما رو دوست نداره جمع کنه از ایران برهحالا میگن هرکی حتی اگه ما رو دوست نداره بیاد رأی بدهعجیبتر اینکه میگن اونایی که ما رو دوست ندارن بیان به اونایی که ما رو دوست دارن رأی بدنامروز شرکت در انتخابات رو حاصل بصیرت تو میدانندو فردا اوضاع بد کشور را که خودشان ایجاد میکنند را حاصل انتخاب بد تو میدانند!!!!!
یا ابا عبدالله پسر داشتن حس شیرینیه ....دنیای معصوم وکودکانه اش به من که یک زن هستم حس آرامش عجیبی میده.... وقتی که از همه مرد های زندگیم نا امید میشم و به یه گوشه پناه میبرم، یه مرد کوچولو میاد پیشم که نه شوهرمه ، نه پدرمه، ونه برادرم . اون تنها عشق زندگی منه که بادستای کوچولوی مردونه اش موهام رو نوازش میکنه و برای اینکه غصه هام رو فراموش کنم، با صدای قشنگش توی گوشم میگه : مامان، امروز موهات چقدر قشنگ شده .......❤️ وتوی اون ثانیه هاست که من اوج میگیرم وبا عشق زندگیم از ته دل میخندم.... آره ..... عشق زندگی من اون چشمای قشنگ مردونه ست که با نگاهش فریاد میزنه :مامان عاشقتم........ومن با تمام پوست و گوشت و خونم عشقش رو احساس میکنم.....❤️❤️❤️❤️
وقتی زایمان کنی میان؟؟؟ من جای شما باشم اگه زایمان کردم نمیخوام بیان مزاحمم بشن .همینکارو هم با یه سری ها کردم گفتم تو حاملگی سراغی ازم نگرفتید الانم برید دورمو شلوغ نکنید حوصله ندارم
خدایا . سپاس . در اوج نا امیدی زمانی که بریده بودم از همه جا محکم دست هایم را گرفتی اکنون میخواهم رهایم نکنی
اول که ایشالا به سلامتی نی نی رو دنیا بیاری دوم اینکه خودتو اذیت نکن شاید خونوادت دل مشغولی های خودشونو دادن وگرنه مطمئن باش دوست دارن و بفکر شمام هستن
دوست خوبم مگه شما محتاج توجه اونا هستی میدونم الان میگی نه اما دوست دارم بهم توجه کنن حق با شماست اما اگه زنگ بزنی میگن دیدی فلانی محتاج ماست کمبود محبت داره و هزار حرف دیگه که بیشت اذیتت میکنه
حرف و سخن نشخوار آدمیزاده دهن آدم زنده به علامت حیات دائم باید بجنبه یا با خوردن یا با حرف مفت👍👍👍👍👍