2777
2789
عنوان

دلتنگی برای پدر

200 بازدید | 9 پست

دوستان میشه برای شادی روح پدرم فاتحه و صلواتی بخونین فردا اولین سالگرد فوتشونه اصلا حال خوشی ندارم و خیلی بیتابی میکنم

پیشاپیش ازهمتون ممنونم بابت فاتحه و صلوات 

میشه برا شادی روح باباجونم صلوات بفرستین 😔😔😔دوستای گلم برای رسیدن ب حاجات دلم ی صلوات مهمونم میکنین 
برا بابای منم 😞 ۲ ساله فوت کرده 😭

خدا بیامرزدشون خیلی سخته خیلی

میشه برا شادی روح باباجونم صلوات بفرستین 😔😔😔دوستای گلم برای رسیدن ب حاجات دلم ی صلوات مهمونم میکنین 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درکت میکنم گلم ، فاتحه خوندم برا پدر عزیزت ❤

ممنون عزیزم 

من از ۱۵ سالگی تنهام کلا😞

اخی چرا عزیزم

من پارسال ۲۳بهمن بابامو از دست دادم 

اخی چرا عزیزم من پارسال ۲۳بهمن بابامو از دست دادم 

منو بابا مامان بودیم

خواهر بزرگم موند خونه پدرشوهرش

داداشمم که زن داشت نیومد

تو راه ترمید لاستیک من موندم فقط 

ی کوه غم و افسردگی و سرخوردگی موند برام

منو بابا مامان بودیم خواهر بزرگم موند خونه پدرشوهرش داداشمم که زن داشت نیومد تو راه ترمید لاستیک ...

الهی عزیزم خدا بیامرزدشون تسلیت میگم خیلی سخته من هنوز نتونستم بعد ی سال کنار بیام با رفتن بابام 😔😔😔