2777
2789
ناخاسته وجوووووود ندااااره اصصصصصصلن همه چی با خاسته خوده طرفه هرکی میگه ناخاسته بوده چرت میگه😑😒

الان مثلامن گفتم ناخواسته واقعاهم اونموقع بچه نمیخواستم حتی ی دزصد پس خودت داری چرت میگی

اولین عشقم شوهرم💞آخرین عشقم پسرم💞خدایاواسم تاهمیشه حفظشون کن😍آمین....کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خرکیه‌‌...میشه واسه رسیدن ب هدفم ی صلوات بفرستین🥰🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شنود درصد اونایی که گند میزنن با تربیت بچشون بخاطر اینه که خودشون امادگی نداشتن و به خاطر حرف مردم بچه اوردن و فقط خواستن بگن که اجاقشون کور نیست

ولی خواهشا کسی که اینو میخونه این اشتباه و نکنه 

امان از دست حرف اطرافیان 

اخه توفامیل ما همش میگن بچه بیار انگاردستگاه جوجه کشیه زن منم الان ناراحت نیستم یکی اوردم ازا ین ناراحتم کاش دوسه سال بعدخونه داریم میاوردم

واژه ترشیده مال دورانیه که زن هاهنری بجزشوهرکردن نداشتن برای زن توانمندامروزی ازدواج صرفایک گزینه است نه تنهاهدف زندگی 
لحظه ایی ک متوجه شدین شکه شدین؟

خیلی تمام روز گریه کردم بخاطر شرایط مالی واینک تازه 10ماه بود ازدواج کرده بودیم فامیلاشوهر بهم تیکه انداختن ک هول بودی ولی خب بعدش شوهرم خوشحال شد وخودمم ته دلم خوشحال بودم

اولین عشقم شوهرم💞آخرین عشقم پسرم💞خدایاواسم تاهمیشه حفظشون کن😍آمین....کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خرکیه‌‌...میشه واسه رسیدن ب هدفم ی صلوات بفرستین🥰🥰