2777
2789
عنوان

شیرخشک برای بچه های ریفلاکسی

65 بازدید | 8 پست

سلام. من به پسرم شیرخشک بیومیل AR  دادم ولی بهش نساخت. باعث التهاب ریه شد و یه عالمه خلط. کسی تجربه اینجوری داشته؟ بعدش چه شیرخشکی داده که این مشکل پیش نیومده؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مطمئنی مال شیر خشک بوده؟؟ من به دخترم همین و میدادم رفلاکسش بهتر شد دکترش گفت گیگوز بده نساخت بهش من ...

دیروز بردیم پیش متخصص. بعد از دو هفته این دکتر اون دکتر رفتن، دکتر گفت از شیرخشکه مشکل پسرم. باور نکردم.امروز شیر خودمو دادم. خیلی بهتر شد مشکلش. ولی پسرم سینه مو دیگه نمیگیره و به شیشه عادت کرده. منم شیرمو دوشیدم با شیشع دادم که خیلی سخته و شیر کافی هم نمیاد اونحوری. کاش یه  شیرخشک بهش بسازه