2777
2789

امروزکه ازسرکاربرگشت(نونوایی دارن)داشتیم باهم درمورد راهپیمایی حرف میزدیم...نه گذاشت نه برداشت گفت یه خانومی اومده بودمغازه خیلی خوشم اومدازش😔😔گفتم چطور؟..گفت یه حرف سیاسی زده(که ازقضاموردقبول شوهرم بوده)...بعدگفت زن بایداینطوری باشه

خیلی ازدستش ناراحت شدم ....توی این3سال کوچکترین تعریفی ازم نکرده(ازهرلحاظ)ولی وقتی اون حرفو زد بدجوری دلمو شیکوند....بعدکه دید ناراحت شدم اومدگفت منظورم یه چیز دیگه بوده ولی چی  میتونس باشه...الانم قهریم

شماجای من بودین چیکارمیکردین؟؟خیلی دلخورم ازش😢😢.

این همه تلاش کن بعد زن ایده آله شوهرت نباش..هییی دنیا

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نباید قهر میکردی ،چیز خیلی مهمی‌ نبوده ولی حق داری دلخور باشی

اینکه شوهرت تو3 سال زندگی مشترک هیچ تعریفی ازت نکرده باشه وبیاد اینطوری بگه جای قهرنداره...البته باراولش نییس

اینکه شوهرت تو3 سال زندگی مشترک هیچ تعریفی ازت نکرده باشه وبیاد اینطوری بگه جای قهرنداره...البته بار ...

تعريف اونو ميخاي چکار ،، اگه خودت معناي واقعي تعريف نباشي نياز نداري ،، خودت از خودت تعريف کن اگه خيلي برات مهمه ،، گوشي بگير از خودت عکس بگير بگو چقد خشگلم ،، هيچ کس ب اندازه من جذاب نيست باور کن ملکه ذهنش ميشه

اون اول دره اتاقو کوبید رفت ناهارنخورد .....یه چیزیم طلبکاره انگار😞

زرنگن اخه می دونن ما زنها طاقت قهر نداریم 

جاری من یک اخلاق خوب داره اونم اینکه بمیره هم نمیره منت کشی شوهرشم دیگه الکی قهر نمی کنه

کیا قبول دارن؟؟؟؟
.
.
.
در ملتی که مردمانش با عطسه ایی از هدفشان دست میکشند،
پیشرفت یک توهم است.