2777
2789
عنوان

بگین چه خاکی بریزم سرم ؟؟؟😭😭😭😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 638 بازدید | 21 پست

عزیزم راس میگه خوب مردا تو سربازی خیلی فشار روشونه از همه باید حرف بشنون اون وقتایی ک با تو خرف میزنه دنبال ارامشه شما با اینجوری کردنت  هم خودتو عذاب میدی هم اونو هرروز از هم دورتر خواهید شد تو الان پشتش باش ببین برات چ کارا نمی کنه 

همسر من هنوزم ک هنوزه یاد سربازی میکنه میگه تو اون روزا می دیدم بچه ها چ قد مشکل دارن با همسر یا دوس دختراشون ولی تو فرق میکردی همه جوری تحملم‌میکردی پشتم بودی

می خام بگم که این چیزا تو ذهن آدما می مونه  الکی آرامش خودت و اونو خراب نکن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه این حرفا چیه دختر. اون الان تنهاست تو موقعیت بدیه اون به تو نیاز داره و ارامشی که بهش میدی تو که پیش خانوادتی و ازاد یکم بیشتر درکش کن عاقلانه رفتار کن حالا که قبولش کردی واسش بحنگ 

مناز امام حسین و حضرت عباس و با دعاهای شماها حاجتم گرفتم  خدایا شکرت انشالله همتون حاجت روابشین

خودمم این مشکل رو داشتم. هر وقت زنگ میزد بی حال و حوصله بودم نمی دونم چرا دست خودم نبود از دلتنگی بود  شاید. تو باید خودتو تغییر بدی .اول اینکه اصلا اجازه ندی بحثاتون به جایی بکشه که حرفایی بزنه و تو ناراحت بشی .دوم اینکه قهر کردید و اون زنگ زده و جواب ندادی این فقط رابطه شمارو بدتر میکنه و سرد تر میشید اصلنم  جواب نمیده فکر نکن اگه ناز کنی و جواب ندی اون بیشتر بهت علاقه مند میشه هر چیزی حدی داره .الانم خودت یا بهش پیام بده یه حرفی بزن که نرمش کنی نه عصبی تر یا زنگ بزن .سعی کن صدات انرژی داشته باشه .از چیزای خوب حرف بزن بخندونش .وقتی اینجوری رفتار کنی خودش ازت بخاطره اینکه ناراحتت کرده معذرت میخواد .

خانوم مهندس عاشق هنر