2777
2789

من فکر میکردم سر سنگینی ینی همین ک باهاش حرف نزنم،😁

غذام درست نکنم،یا غذامو تنهایی بخورم

ولی الان فهمیدم شما ب این میگین قهر😶

خب حالا بگین سرسنگینی ینی دقیقا چیکار کنم؟؟؟؟

میخام حسابی بچزونمش 💩اقارو😁😐

یعنی تو چشاش نگاه نکنی و نگاهت جای دیگه باشه اما حرف بزنی در این حد سلام. 

بیا غذا. 

خرید داریم اس میدم بهت

یعنی نشینی سر سفره و منتظرش نشی 

یعنی باهات جرف میزنه یک کلمه ای جواب بدی. 

بغلت کرد یه لحظه کوتاه بغلش کنی و بیای عقب بوست کرد جواب بوسشو ندی. 

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم.      همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست      وقتی که تو رفتی و لبت نیست،به قرآن                       لنگ است بساطِ قم و این صنعتِ سوهان                    از روی لب توست که در حاشیه قم/هی شعبه زده حاج حسین و پسرانش 😍😍😍🤪🤪                             چشم هایت عقیق اصل یمن /گونه هاقاچ سیب لبنانی /تو بخندی شکسته خواهد شد /قیمت پسته های کرمانی 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اووووه هنوز از دیروز درگیری عزیزم    ینی اینکه محبت نکنی بهش محل نزاری

محل نزارم ینی چی خب؟؟

یه وقتایی مثلا براش قیافه میگیرم،یا یه چیزی میخام بخورم بهش تعارف نمیکنم میبینم اونم بدتر از من میشه میره تو فاز قیافه😐

پس چرا میگن اونجوری کنی طرف میاد منت کشی😯?چرا برا من برعکسه

عه توی دختر همساده 😚😚ندیدم اسی کیه

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم.      همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست      وقتی که تو رفتی و لبت نیست،به قرآن                       لنگ است بساطِ قم و این صنعتِ سوهان                    از روی لب توست که در حاشیه قم/هی شعبه زده حاج حسین و پسرانش 😍😍😍🤪🤪                             چشم هایت عقیق اصل یمن /گونه هاقاچ سیب لبنانی /تو بخندی شکسته خواهد شد /قیمت پسته های کرمانی 

یعنی در حد ضرورت فقط صحبت کنی سلام و خداحافظ و بیا سر شام و از اینا

شام هم درست کنی اما منتظر نباشی بیاد باهم بخورید فقط صداش کنی و خودت شروع کنی به غذا خوردن

اسمشو صدا نکنی(این خیلی مهمه😐😂)

یعنی تو چشاش نگاه نکنی و نگاهت جای دیگه باشه اما حرف بزنی در این حد سلام.  بیا غذا.  خری ...

اهان خو من هر وقت اینجوری میشم اون بدتر از من میشه!!

تو تاپیک قبلم همه گفتن میخای حرص مردو دریاری همین کارو بکن ،چرا این حرصش درنمباد پس؟

محل نزارم ینی چی خب؟؟ یه وقتایی مثلا براش قیافه میگیرم،یا یه چیزی میخام بخورم بهش تعارف نمیکنم میبی ...

چون شوهرت خیلیییییییییی از خود راضیه و مغرور. 

شوهر من خدای تکبره نمیاد اصلا منت کشی اما بدش میاد از بی محلی میره غذا میگیره مجبور میکنه بخورم این یعنی اشتی باید بدونی چ رفتاری نشون بده یعنی میخواد آشتی کنه 

اینکه درست نیس غذادرست نکنی یاتنهابخوری...

سرسنگینی یعنی وقتی نگمیادخونه وقتی سلام دادم سلامشوآروم باحالت قیافه جدی جواب بدی....اصلاحرف نزنی به حرفاش واکنش نشون ندی حتی لبخندم نزنی ،،،شام بیار،خیلی جدی بگوشام حاضره دوسداشت بیادبخوره دوست نداشت نیاددیگه نه ناراحت شونه حرفی بزن آروم شامتوبهورجمع کن....اینکه وقتی خونس خودتوبایه چیزدیگه مثل کتاب خوندن سرگم کنی توفیلم دیدن بااون همراهیی نکنی ...سریع نری اتاق دروببندی بخوابی نه بشین توهمون پذیرایی ولی خودتوبایه چیزی مشغول کنی که انگاروجوداون برات مهم نیس اهمیت نمیدی....

🐞برای نیتم ☝🏻 دونه صلوات میفرستی🐞
محل نزارم ینی چی خب؟؟ یه وقتایی مثلا براش قیافه میگیرم،یا یه چیزی میخام بخورم بهش تعارف نمیکنم میبی ...

خب عزیزم پس نتیجه میگیریم قهر و سر سنگینی برا شوهر شما جواب نمیده عین شوهر من     من قیافه بگیرم اون بدتر از من میشه

دوستون دارم مهربونا لطفا هر کسی تونست واسه بهتر شدن زندگیم یه صلوات بفرسته خیلی ممنون  
یعنی در حد ضرورت فقط صحبت کنی سلام و خداحافظ و بیا سر شام و از اینا شام هم درست کنی اما منتظر نباشی ...

حالا اگ اینجوری کردم اونم پشیمون نشد از کارش و بدتر از من شد چی؟؟

تا کی اینجوری باشم؟