2777
2789

بچه هاا از مشکلاتتون میشه بگید شما هم درد دارید من همش شکمم درد میکنه میترسم زایمان زودرس باشه😔

دو تا سقط داشتم روزای خیلی بدی رو گذروندم همش نگران همش ناراحت.تا اینکه فهمیدم دوباره باردارم خیلی واسه بدست اوردن دخترم تلاش کردم هم استراحت مطلقم هم شیاف استفاده میکنم هم امپول هم قرص که واسم بمونه.میشه دعا کنید سلامت بغلش کنم ممنون

من کلکسیونه دردم.

ویار شدید.سردرد.دندون درد.کمر درد.پا درد.خارش سر.یبوست و اسهال دوره ای.معده درد.بیخوابی.

بالاخره رسیدم ب آرزوم(17تیرما1403)خدایاشکرت.بزرگترین آرزوم استخدام شدن تو آموزش وپرورشِ.دلم خیلی ب درد میاد وقتی ی عده نادون میگن اینهمه درس خوندی ک حالا کهنه بشوری؟واسه رسیدن ب بزرگترین آرزوم نیازمند دعای شمام.پس واسم خواهری کنید و هر جور میدونید دعاکنید.شایدبا نفس حق شما من ب خواستم رسیدم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر دردی ک بگی

این ماه اخر خیلی بده😞😞😥

دو تا سقط داشتم روزای خیلی بدی رو گذروندم همش نگران همش ناراحت.تا اینکه فهمیدم دوباره باردارم خیلی واسه بدست اوردن دخترم تلاش کردم هم استراحت مطلقم هم شیاف استفاده میکنم هم امپول هم قرص که واسم بمونه.میشه دعا کنید سلامت بغلش کنم ممنون

سوزش سر معده،گاهی هم کم اوردن نفس.

اگر توانستید به مگس ها بفهمانید که گل از زباله  بهتر است، می توانید به خائنین ممکلت بفهمانید کشور، از ثروت بهتر است...🙌
من کلکسیونه دردم. ویار شدید.سردرد.دندون درد.کمر درد.پا درد.خارش سر.یبوست و اسهال دوره ای.معده درد.ب ...

وااای منم دندون درد .یبوست و اسهال.

برای زایمان چیکارا کردید؟ اماده شدید؟ کلاس و اینا رفتید؟ مامای همراه میگیرید؟

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
معده درد و سوزشش واسم از همه بدتره ینی آتیش گرفتم

من دل درده نگرانم کرده از،بس تو این گوگل نوشته اینا انقباضه ترسیدم

وااای منم دندون درد .یبوست و اسهال.

اندکی صبر،سحرنزدیک است

بالاخره رسیدم ب آرزوم(17تیرما1403)خدایاشکرت.بزرگترین آرزوم استخدام شدن تو آموزش وپرورشِ.دلم خیلی ب درد میاد وقتی ی عده نادون میگن اینهمه درس خوندی ک حالا کهنه بشوری؟واسه رسیدن ب بزرگترین آرزوم نیازمند دعای شمام.پس واسم خواهری کنید و هر جور میدونید دعاکنید.شایدبا نفس حق شما من ب خواستم رسیدم.
برای زایمان چیکارا کردید؟ اماده شدید؟ کلاس و اینا رفتید؟ مامای همراه میگیرید؟

من که طبیعی میمیرم بعد دوتا سقط دخترمو بدست اوردم از،طبیعی میترسم سزارین میکنم