2777
2789

دوستان من 37 سالمه و 10 ساله ازدواج کردم . به دلیل تنبلی تخمدان نازایی داشتم.که از حدود دو سال پیش با حذف کربوهیدرات تنبلی کلا درمان شد . اخرین پریودم 8 دی ماه بود و تا یک بهمن مطمئنا هیچ نزدیکی با همسرم نداشتم . به علت تاخیر پریود روز 17 بهمن رفتم ازمایشگاه جواب ازمایشم منفی بود برا روز 19 بهمن دکتر سونو نوشته وا ضخامت اندو رو 17 گفت ولی ساک حاملگی دیده نشد ولی چون بی بی چکم مثبت می شد روز 20 بهمن رفتم که تیتر بتام 149.9 بود و به خاطراطمینان 48 ساعت بعد دوباره رفتم ازمایش که عدد تیتر به 252.2 افزایش یافته بود . حالا می خواستم ازتون بپرسم میزان افزایش بتام کم بوده ؟ چون میگن میزان افزایش باید دو برابر بشه براهمین خیلی نگرانم . چندین ساله منتظر همچین روزی ام . البته کاملا به طور طبیعی باردار شده ام

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم چی شدبارداری یانه؟منم چهارماهه اقدامم دعاکن باردارباشم

آره عزیزم باردارم

خیلی دیر باردار شدم یعنی 4 روز مونده به پریودم برا همین خیلی دیر ازمایشم مثبت شد الانم هفته چهاردهمم

انشالله شما هم به زودی مامان میشین فقط باید بی خیال باشین و استرس نداشته باشین