2777
2789

دخترمو مرداد ماه از پوشک گرفتم راحت یاد گرفت بره دستشویی ولی متاسفانه تکرر و بی اختیاری داره تو این هفت ماه خونم حسابی کثیف شد خودش همیشه بو میده هر چقدر میشورم بیفایدس خستم زحمتام بیفایدس 😭😭😭😭😭

انواع خدمات میکروپیگمنتشن و میکروبلیدینگ و تتوی دو بعدی و سه بعدی بدن با تخفیف ۵۰درصدی.لطفا بیا کانالم   @tattokhane814

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زود برداشتیش حتما

دو سالو رد شده بود راحتم یاد گرفت ولی تا دیتشویی حتما میریزه نمیدونم شایدم زود بوده براش حالا چی میشه دیگه خوب نشد😔😔😔😔

انواع خدمات میکروپیگمنتشن و میکروبلیدینگ و تتوی دو بعدی و سه بعدی بدن با تخفیف ۵۰درصدی.لطفا بیا کانالم   @tattokhane814

اگه زودتر از موعد بگیریش یا بهش تذکری داده باشی یا دعوایی کرده باشی باهاش بچه بی اختیاری و تگرر ادرادی میگیره...از،نڟر روانی هیچی به اندازه از،پوشک گرفتن و مسله مدفوع بچه ها مهم نیس.

دو سالو رد شده بود راحتم یاد گرفت ولی تا دیتشویی حتما میریزه نمیدونم شایدم زود بوده براش حالا چی میش ...

چون یک کارشناس میگف عضله ای ک اون قسمت هست تا یک مدتی تحت اختیار بچه نیست تا به یک سن خاصی برسند.من فکر میکنم زود گرفتینش از جیش

خوب فرشا رو بده قالیشویی. بچه رو هم بفکر درمانش باشین

چیکارش کنم میدونم ببرم دکتر میگه تا پنج سالگی طبیعیه و این چرتو پرتا یه نفر نیس بگه تا پنج سالگی من چه گلی به سرم بگیرم بعضی وقتا میشینم زار زار گریه میکنم

چون یک کارشناس میگف عضله ای ک اون قسمت هست تا یک مدتی تحت اختیار بچه نیست تا به یک سن خاصی برسند.من ...

حالا چیکار کنم خب😢😢😢😢

حالا چیکار کنم خب😢😢😢😢

نمیدونم عزیزم میخای پوشک شورتی براش بگیر ی مدت ولی بهش بگو حتما موقعی ک جیش داشت بهت بگه ببرش دستشویی بعد دوباره پاش کن ک اگه یک وقت بی اختیار جیش کرد دعواش نکنی فقط بهش تذکر بده

چند سالگی از پوشک گرفتی؟

فکر میکنم دو سال و دو سه ماهش بود

نمیدونم عزیزم میخای پوشک شورتی براش بگیر ی مدت ولی بهش بگو حتما موقعی ک جیش داشت بهت بگه ببرش دستشوی ...

داره پوشک شورتی فقط یه ربع تمیزه یکی دو قطره که نیست همونو بپوشونم روزی ده تا شلوار عوض میکنم شایدم بیشتر