2777
2789

تو هفته ششم رفتم سونوگرافی گفت جنین و ساک دیده میشه هفته هشتم که رفتم میگه فقط ساک هست جنین توش تشکیل نشده شوکه شدم چقدر گریه کردم کسی بوده اینجوری شده باشه؟

یه مدت  زیاد شده   این مسائل

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

متاسفم

بله منم اینحوری بودم هفته هشتمم رد شده بود و سقط سختی داشتم 

خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستی...خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم... بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی... فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم...اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی احساس خودت به تمام بنده هایت...آری حس مادری را میگویم 😍😍

عزیزم احتمالا جنین رشد نکرده. من دوتا بچه دارم سه تا هم بارداری اینجوری داشتم که منجر به سقط شده. احتمالا یا غلظت خون داری و یا مشکل ایمنی باید تو بارداری بعدی دارو بخوری. اگه اخیرا ازمایش چکاپ دادی، عکسشو برام ریپلای کن.

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷

البته برا من قلبش از کار افتاده بود 

خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستی...خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم... بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی... فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم...اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی احساس خودت به تمام بنده هایت...آری حس مادری را میگویم 😍😍
کورتاژ چه جوریه من میترسم . دکتر نگفت علتش چیه؟

گفت براي بيشتر خانم ها در اولين بارداري اتفاق مي افته  من تا ي هفته فقط گريه مي كردم همه آزمايش ها و عكس رنگي رحم سالم بود ولي اين اتفاق افتاد 

کورتاژ چه جوریه من میترسم . دکتر نگفت علتش چیه؟

کورتاژ نکن اصلا. دهانه رحمت شل میشه و تو بارداری بعدی به مشکل برمی خوری. یه هفته دیگه خونریزی میکنی و مثل پریود معمولی خودش دفع میشه. اما تحت نظر دکتر باش بمحض اینکه خونریزیت شروع شد باید تا ده روز آنتی بیوتیک بخوری. خیلی مهمه. اگه خونریزیت شروع نشد اصلا راضی به کورتاژ نشو. به دکتر بگو دارو بده تا با دارو سقط بشه.

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷
عزیزم احتمالا جنین رشد نکرده. من دوتا بچه دارم سه تا هم بارداری اینجوری داشتم که منجر به سقط شده. اح ...

موقع اقدام دکتر یه سری آزمایش هورمونی و تیرویید و ویتامین ازم گرفت گفت مشکلی نداری ولی اسپرم شوهرم ضعیف بود ممکنه به خاطر اون باشه ؟ دوباره حامله میشم؟