2777
2789

یا شل میشه سایزش بزرگ میشه؟ یا تغییر نمیکنه؟

پیرو تاپیک قبلیم که گفتم دفعه اوله میخوام برا دختر یه سالم بگیرم میپرسم؟ تو انتخاب سایز موندم

خدایا شکرت

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگر تمام نخ باشه احتمال داره آب بره ولی معمولا جمع میشه بپوشونی تنش مثل قبل اولش بخاطر بخار که بهش میزنن کمی بزرگتر نشون میده 

این↩ تاپیک ↪همیشه حال دلمو خوب میکنه سرشار از انرژی مثبت دوست داشتی یه سر بزن سهم دلتو ببر 
اگر تمام نخ باشه احتمال داره آب بره ولی معمولا جمع میشه بپوشونی تنش مثل قبل اولش بخاطر بخار که بهش م ...

۹۰ درصد کتانه ۸ درصد پلی آمید دو درصد الاستان

آب میره بنظرتون؟

خدایا شکرت
بله کتان آب رفت داره

کتان جنس خوب و بدون حساسیتی هستش برای مخصوصا کوچولوها ولی همیشه یادت باشه فقط یک سایز از نداره اصلی بزرگتر بگیری وهمون اول قبل استفاده ۲ساعت داخل آب سرد بخیسانی بعد بدون چلوندن داخل سبد بذاری آب زیادش ک رفت یک بار بتکونی و پهن کنی خشک بشه اینجوری هم براقیت اولش حفظ میشه وهم دیگه هربار بشوری کوچکتر نمیشه اگر هم دیدی رنگ پس میده نصف استکان سرکه داخل آب اضافه کنید تا رنگش ثابت بمونه

این↩ تاپیک ↪همیشه حال دلمو خوب میکنه سرشار از انرژی مثبت دوست داشتی یه سر بزن سهم دلتو ببر