2777
2789
عنوان

یه سوال روانشناسی دارم

190 بازدید | 13 پست

سلام 

نامزدمن یه مدته مشکل مالی پشت هم براش پیش میاد وبشدت افسرده شده این عادیه یعنی مشکل مالی حل بشه خوب میشه؟ تاحالابرای کسی پیش اومده؟ 

هیچوقت کسی روقضاوت نکنید سرنوشت انقدردنبالتون میکنه تاتوی یه کوچه بن بست شماروتوی همون شرایط قرار بده

اره مردا کلا مشکل مالی داشته باشن افسرده میشن عادیه

هرکی با من مشکل داره مشکل گشا ابوالفضل... 🖐😐             نظر شخصیه همه محترمه و ب خودش مربوطه حتی اگه مخالف من باشه،پس وقتی نظر میدم ب خودم مربوطه الکی ریپ نکن و چرند بگو 😑

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

افسردگی  شوک شدنش برای به وجود اومدن مشکلات طبیعیه 

بعد از تمام شدن مشکلات یه مدت زمان میبره به حالت قبل برگرده ، اگر اکی نشد با یه مشاور صحبت کن

البته اگر وضعیت الان در حال پیشرفت نباشه (از لحاظ روحی ضعیف نشده باشه)

اون مادر شوهره که خون عروس بینوارو کرده تو شیشه و پسرشو بر علیه عروس شارژ میکنه منم✋ اون زن دادش عفریته ای که داداش بیچاره پیر کرده منم ✋ اون جاری چشم سفیدی که پشت سر بقیه جاریاش حرف میزنه و پیش خاندان شوهر خود شیرین بازی در میاره منم ✋ اون عروس ور پریده که فقط بلده خانواده شوهر بچزونه ، اونم منم ✋  بابا اینجا جمع خوباست و منم مایه ننگ شماها ... یه گوشه میشینم نگا میکنم ، دست به چیزیم نمیزنم ، قول میدم ❤

اره عادیه شوهر من به بی پولی عادت نداره یه مدته بخاطر بارداریم دستش خالی میشه میره تو فکر لاغر شده ولی خوب میشه وقتی پولاشو از یکی میخواد بهش پس بده مطمعنم چون حقوق میگیره مهربون میشه سر برج و خوب برخورد میکنه

💠والَّذِي هُوَ يُطْعِمُنِي وَيَسْقِينِ * وَإِذَا مَرِضْتُ فَهُوَ يَشْفِينِ💠
اره عادیه شوهر من به بی پولی عادت نداره یه مدته بخاطر بارداریم دستش خالی میشه میره تو فکر لاغر شده و ...

😥

هیچوقت کسی روقضاوت نکنید سرنوشت انقدردنبالتون میکنه تاتوی یه کوچه بن بست شماروتوی همون شرایط قرار بده
😥

بعضی مردها غرورشون قبول نمیکنه دست خالی باشن عادت دارن سپرده یا پس انداز یا منبع در امدشون بیشتر بشه ناخود اگاه رو روحیشون تاثیر میزاره عادیه شما باید بهش روحیه بدی بی دلیل بگی که پول از سلامتی ادم واجب تر نیست و خیلی چیزایه دیگه

💠والَّذِي هُوَ يُطْعِمُنِي وَيَسْقِينِ * وَإِذَا مَرِضْتُ فَهُوَ يَشْفِينِ💠
بعضی مردها غرورشون قبول نمیکنه دست خالی باشن عادت دارن سپرده یا پس انداز یا منبع در امدشون بیشتر بشه ...

آره بيچاره آقایون