2777
2789
عنوان

بچه ها کت و دامن پشمی بعنوان مانتو قدیمی شده

| مشاهده متن کامل بحث + 521 بازدید | 20 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دامنش که خوشگله 😍 با پارچه ای که شق و رق بایسته 

ولی جلیقه جالب نیست یه چیزی هم باید زیرش بپوشی 

کت بدوز باهاش 

کتت هم بلند تر از عکس بگیر ولی کمر کرستی باشه خیلی خوب میایسته مخصوووووصا اگه کمر باریک باشی 

دامنش که خوشگله 😍 با پارچه ای که شق و رق بایسته  ولی جلیقه جالب نیست یه چیزی هم باید زیرش بپو ...

ببین لنگی از کنار درز میخوره حالا اگریه کت باشه که از وسط دکمه بخوره نامتناسب نیست بنظرت؟

ببین لنگی از کنار درز میخوره حالا اگریه کت باشه که از وسط دکمه بخوره نامتناسب نیست بنظرت؟

رفتم سرچ کردم با این دامن فقط لباس جلو بسته تن مدل بود و اکثرا حالت رسمی نداشتن 😬😬😬 خوب شد گفتی

دامن لنگی ندوز  ،‌کوزه ای یا راسته بدوز 

رفتم سرچ کردم با این دامن فقط لباس جلو بسته تن مدل بود و اکثرا حالت رسمی نداشتن 😬😬😬 خوب شد گفتی ...

مرسی عزیزم آره بهتره صاف بدوزم اگرچه خیلی لنگی رو دوست دارم ولی با کت باز بهم نمیخوره ممنون عزیزم وقت گذاشتی