2777
2789
عنوان

نی نی یار تو قول دادی آخه 😥

136 بازدید | 18 پست

سلام نی نی یار ۵ . گفتی بچه خوبی باشم کاربریمو برمیگردونی . الان دوروز گذشته و من منتظرم . یه کاری کن لطفا دلم واسه کاربریم تنگ شده . 😔😔

کاربری قبلیم : یک بانوی معمولی 

@نی_نی_یار_5  

کاربر یک بانوی معمولی ام که عضویتم سال نود و پنج بود ( آه می کشد )  . اومدم بپرسم چرا تعلیق شدم   

نی نی یار😢😘

🌻🐞همیشه یادمان باشد: 🐞🌻          نگفته ها را میتوان گفت...ولی گفته ها رانمیتوان پس گرفت!...چه سنگ رابه کوزه بزنی چه کوزه رابه سنگ ... شکست باکوزه است...!دل ها خیلی زود از حرفها می شکنند! و شک نکن دل شکسته جایگاه خداست.(به گفته خدا)... وای به حال کسی که فقط خدا منتقم قلب شکسته آدم ها از او باشد...                                                                 🍀🌹 💕 مهر بورزیم. زندگی کوتاه است💕🌹🍀

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لطفا کاربریم رو برگردونید . من کاربر جنجالی نیستم کسی تا حالا ازم نرنجیده . بچه خوبی ام بوخودا 

@نی_نی_یار_شب  

کاربر یک بانوی معمولی ام که عضویتم سال نود و پنج بود ( آه می کشد )  . اومدم بپرسم چرا تعلیق شدم   
این نی نی یار ۵خیلی خووووبه ..برا منو ک پس داد .برا توام میده 

مرسی بابت دلداریت عزیزم ❤❤

کاش یکی بود توانایی شو داشت کاربری اینستای منو پس میداد. خدا از سازنده اش نگذره.خارجی نفله

🌻🐞همیشه یادمان باشد: 🐞🌻          نگفته ها را میتوان گفت...ولی گفته ها رانمیتوان پس گرفت!...چه سنگ رابه کوزه بزنی چه کوزه رابه سنگ ... شکست باکوزه است...!دل ها خیلی زود از حرفها می شکنند! و شک نکن دل شکسته جایگاه خداست.(به گفته خدا)... وای به حال کسی که فقط خدا منتقم قلب شکسته آدم ها از او باشد...                                                                 🍀🌹 💕 مهر بورزیم. زندگی کوتاه است💕🌹🍀
کاش یکی بود توانایی شو داشت کاربری اینستای منو پس میداد. خدا از سازنده اش نگذره.خارجی نفله

چه بد 😔

چه بد 😔

کلی دست نوشته داشتم اینستا میخواستم کتابشون کنم ناشرشم خونده بود خوشش اومده بود همش پرید. هر چند ارزش سردارم برام از نوشته هام بیشتر بود ولی آدم میسوزه یکم چه میشه کرد.

چرا قطع شدی من میشناسمت

آنچه درباره  کوروش بزرگ برای محقق  جای تردید ندارد،قطعا این است که لیاقت سیاسی و نظامی فوق العاده در وجود وی با چنان انسانیت و مروتی درامیخته بود که درتاریخ سلسله های پادشاهان شرق  پدیده ای تازه به شمار میآمد .   
کلی دست نوشته داشتم اینستا میخواستم کتابشون کنم ناشرشم خونده بود خوشش اومده بود همش پرید. هر چند ارز ...

کاش از متنات اسکرین میگرفتی . روح سردار هم شاد .‌

چرا قطع شدی من میشناسمت

خبر نداشتم تاپیک رای گیری تعلیق میکنه . چیزی هم نگفتم فقط گفتم رای میدم قفل کردم تا به کسی توهین نشه نیم ساعت بعد از پا آویزونم کردن 😂

خبر نداشتم تاپیک رای گیری تعلیق میکنه . چیزی هم نگفتم فقط گفتم رای میدم قفل کردم تا به کسی توهین نشه ...

اها تاپیک سیاسی زدی خخ

آنچه درباره  کوروش بزرگ برای محقق  جای تردید ندارد،قطعا این است که لیاقت سیاسی و نظامی فوق العاده در وجود وی با چنان انسانیت و مروتی درامیخته بود که درتاریخ سلسله های پادشاهان شرق  پدیده ای تازه به شمار میآمد .