2777
2789

از خدا ميخوام هيچ بندددهههه ايي به اين درجه نرسه ما آدما وقتى تو مشكلات ميوفتيم از خدا طلبكار ميشيم باهاش قهر ميكنيم كاش منم الان ميتونستم طلبكار باشم ازش

بچه ها وحشتناك به راهنماييتون نياز دارم 

خدا به من فرصت طلايي داد كه مطمئنم امام رضا ضامن اين موضوع بوده لطف و هديه امام رضا شامل حال من شد اما من خر نادون از اين فرضت استفاده نكردم و تو الان تو مشكلات افتادم به نظرتون خدا منو ميبخشه؟ امام رضا منو ميبخشه؟ (( گناهى كه كردم به هيچ وجه حق الناس نيست و فقط فقط به خودم ضرر زدم )) 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من خیلی اشتباها کردم ولی نمیدونم چرا همیشه حس میکنم خدا اون بالا نشسته ک ب همه حرفای من گوش بده اصن مطمعنم هروخ چیزی بگم میشنوه شما ام مطمعن باش همشو میشنوه

ما دو شاخه ی یک درختیم وای اگر باد از دو سو می وزید...
ظلم به خود  تو خودت باید خودتو ببخشی

نمبخشم اصلا از خودم بيزارم اما در عين حال اصلا تو قاز خودكشيو اينا نيستما

به نظرت من لايق اين هستم كه خدا دوباره دستمو بگيره؟ دوباره بهم لطف كنه؟ اصلا خدا منو ميبخشه؟

عزیزم من خیلی اشتباها کردم ولی نمیدونم چرا همیشه حس میکنم خدا اون بالا نشسته ک ب همه حرفای من گوش بد ...

من مطمئنم ميشنوه ميدونم منو ميبينه من خودم ازش خجالت ميكشم من آدمى بودم تا كوچيكترين سختى و مشكلى بهم وارد ميشد روزى ٥٠٠ ساعت با خدا حرف ميزدم انواع نطر ها نيازهارو ميكردم اما الان انقدر خودمو مقصر ميدونم كه از وقتو با مشكلم آشنا شدم يك كلام حتيييي يك دونه خدايا كمكم كن نگفتم فقط تو دلم از خدا و امام رضا عذرخواهى كردم

شما اگه به بزرگی ومهربونی خدا ایمان قوی داشته باشی پس شک نکن خدا هم میبخشه،خدازمانی از بندش ناامید میشه که احساس کنه دیگه بندش نیست وبنده شیطان شده،ولی بازم با اون حال براش راه توبه رو باز نگه میداره،فقط ما باید یادمون باشه همیشه نمیتونیم گناه کنید ومنتظر بخشش،شاید دیگه زمان از دست بره ومرگ نزدیک بشه

تاتوانی رفع غم از چهره ی غمناک کن،درجهان گریاندن آسان است، اشکی پاک کن😍
نمبخشم اصلا از خودم بيزارم اما در عين حال اصلا تو قاز خودكشيو اينا نيستما به نظرت من لايق اين هستم ...

معلومه که هستی اصلا شک نکن منم ی بار به خودم ظلم شدیدی کردم باید بتونی خودتو ببخشی تا سرپا شی و دوباره از نو شروع کنی خدا همیشه دستت و میگیره حتی وقتی به خودش ظلم کرده باشی میبخشه

جواب ابلهان خاموشی است
معلومه که هستی اصلا شک نکن منم ی بار به خودم ظلم شدیدی کردم باید بتونی خودتو ببخشی تا سرپا شی و دوبا ...

راست ميگى؟ خدا بخشيدت؟؟؟ مشكلت حل شد؟؟؟ امروز واسه اولين بار دارم گريه ميكنم حس ميكنم دلم سنگ شده منيكه اشكم دمه مشكم بود دستم هميشه به دعا بود

آخه اون فرصت هديه امام رضا بود😭😭جواب امام رضارو چي بدم امام رضا منو لايق دونست حاجت روام كرد اما من به كادوش به هديش لگد زدم😭

راست ميگى؟ خدا بخشيدت؟؟؟ مشكلت حل شد؟؟؟ امروز واسه اولين بار دارم گريه ميكنم حس ميكنم دلم سنگ شده من ...

اره، ببین ماها انسان های معمولی هستیم این طبیعیه که مسیر زندگیمون بارها زمین بخوریم و بلند شیم مطمئن باش امام رضا درکت میکنه فقط از خوده خدا بخواه هرچی میخای و سعی کن تو مسیر کمال امام رضا رو الگوی خودت قرار بدی  شاید یکم حرفای من برات سنگین باشه ولی اعتماد کن بهم چون منم ی بار ی اشتباهی کردم و از خودم بیزار شدم ولی خدا دستمو گرفت 

جواب ابلهان خاموشی است