2777
2789

باید برگردیم شهر شوهرم با دوتا بچه بخاطر کارش.خونه هن نداریم خواهرشوهرم اشغالش کرده.کمک مالیم نداریم شرایط اقتصادیمونم بده.

امروز فهمیدم همشون باهم مشغول خرید عیدن خواهرشوهرا و جاری و همه.سلامتیشون باشه ولی من دارم از غصه دق می کنم تو دلم یکعالمه غمه فقط کارم شده دعا و گریه....

خواهش می کنم برام دعا کنید.بلاتکلیفم و تو یک استرس خیلی بالا.چقدر دربدری و بی خانمانی بده ایشاالله خدا به هنه بی خونه ها خونه بده بعدم به من یک خونه بده.

براي سلامتي پدر و مادرم صلوات مي فرستي؟

کی شب عید شد

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نگران نباش عزیزم ایشالا روزای خوب تو هم میاد خدا خیلی بزرگه فقط به خودش توکل کن

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍

بچه ها بخدا حالم خوب نیست شوخی نکنید دیگه حال و هوا عیده دیر و زود همه افتادیم تو برنامه ریزیش و برای منی که اسباب کشی دارم و بی خونه ام در چشم بهم زدن شده شب عید.

3تاصلوات وسوره حمدخوندم.ازته دلم دعات کردم که مشکلت حل بشه...برای شفای معجزه وارم دعاکن

خدا انشاالله هرچی میخوای بهت بده🙏🙏🙏🙏