2777
2789
عنوان

به نظرتون من کیم🤔🤨

154 بازدید | 22 پست

اخلاق خوب و بدمو شرح می نمایم اهممم......

۱-لجبازم۲-بی صبرم(تیرماهیم دیگه چه میشه کرد)۳-خانواده دوستم😊۴-صب کن یادم بیاد🤔۵-یه خورده مغرورم😤۶-وقتی عصبانی میشم میخوام طرفو گااااز بزنم😡۷-یه خورده خلم☺️۸-احساساتیم🥺۹-وفادارم۱۰-.....عاشق خوندنم😁مخصوصا رمان😍 

تعداد رای : 10
نظرسنجی
خیلی خوبی مشتی☺️اصن مثل تو پیدا نمیشه
2
20%
۱۰۰۰۰تا فرشته سقط شدن تو اومدی😁
3
30%
یعنی اینقد مزخرفی که خرم تورو تحمل نمیکنه🤦‍♀️😡
3
30%
شیطان تورو دید دست از کاراش کشید😐
2
20%
شاخ نشو🤘گاو شاخ داره😏واست اُف داره☠                همه میگن قیدشو بزنم😟قیدش رگامه😬بزنم😵🥺

گزینه ۴

تراژدی زندگی اینه که زود پیر میشی و دیر عاقل . آدم ها شبیه هم عمر نمیکنندیکی زندگی میکنه و یکی تحمل . پت و مت احمق نبود تنها یاد گرفته بودن برای رسیدن به هدفشون باید تلاش کنند و مهم نبود چقدر تلاش کنن مهم این بود که در آخر به خواستشون میرسیدن . 

😒😒😒

اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده   (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳  )  شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن خیلی بد ن خیلی خوب 

دلت صافه و مهربونی ولی خدا نکنه عصبانی شی دیگه چیزی حالیت نمیشه 

اینایی که گفتی نشونه های منم هست 

🎤🎧🎙️®دیجی تونم ©🎸🎻👑آنی =آنیسا👑 اهنگ های تری دی بند (3Dبند)"رو گوش کنین و لذت ببرید   💞 موزیک دنیای منه💞
🤔🤔🤔🤨

شیطان تورو دید و دست از کار کشید منظورمه

تراژدی زندگی اینه که زود پیر میشی و دیر عاقل . آدم ها شبیه هم عمر نمیکنندیکی زندگی میکنه و یکی تحمل . پت و مت احمق نبود تنها یاد گرفته بودن برای رسیدن به هدفشون باید تلاش کنند و مهم نبود چقدر تلاش کنن مهم این بود که در آخر به خواستشون میرسیدن . 
ن خیلی بد ن خیلی خوب  دلت صافه و مهربونی ولی خدا نکنه عصبانی شی دیگه چیزی حالیت نمیشه  ا ...

پس ایول👍

شاخ نشو🤘گاو شاخ داره😏واست اُف داره☠                همه میگن قیدشو بزنم😟قیدش رگامه😬بزنم😵🥺
ببخشیدا ولی بی صبر بودن چه ربطی به ماه تیر داره؟

چون تیر ماهیا تو بی صبر بودن معروفن😏

شاید به نظر شما این طور باشه ولی من خودمم متولد این ماهم و بی صبر نیستم 

شاید...فرق میکنه دیگه کلشون که اینطوری مثه من بیمار نستن😐