2777
2789
عنوان

از خواستگار های عجیب غریب تون بگید😁

13485 بازدید | 186 پست

خودم بگم

طرف اومده بود با مامانش

هفت پشت هم غریبه بود

جلسه اول

یه کم گذشت، خیلی احساس صمیمیت کرد از رو مبل چهار زانو نشست رو زمین و وایساد خاطره های لوس از سربازی ش تعریف کردن و زد به داداشم که 

داداش حالا شما تعریف کن... 

من چشمام چهار تا بود

ماشششالاش باشه، ذره ای استرس خواستگاری نداشت گوگولی مگولی  

آنچه دلم خواست نه آن شد...آنچه خدا خواست همان شد

خودمونی بود 

من پسر نیستم موقع نوشتن نام کاربری این اومد به ذهنم شعبون مخ نام کاربریمه پس اگاه باشید عزیزان نه پسرم نه مثل شعبون اهل دعوا************************************************************ شما رهبر ارکستر سمفونیک افكار و احساسات خويشيد. نبايد گامهاي خود را با صداي طبل و شيپور ديگران هماهنگ كنيد. گوش به نواي درون خود بسپاريد. نواهايي كه از درونتان بر ميخيزد را هدايت كنيد

استارتر احساس می کنم خواستگارت از اونا بود که میان موز میخورن و میرن 😂😂😂

خدایا شکرت به خاطر : ♡ زمین گردالی🌏، خانواده 👪، طبیعت🍃، یاد گرفتن و علم 📚، غذاهای خوش مزه 🍕، لباس ها👗، خوابیدن😴، رویاها🎈، خورشید 🌞، عشق💕، ماه و ستاره 🌒، خونه 🏡، تکنولوژی 💻، دوستا و آشناها 👭، لبخندهای خوشگل 😄 ... ! ♡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همینارو از دست میدین بعد می چسبین به یه قیافه بزی با اخلاق سگی

من پسر نیستم موقع نوشتن نام کاربری این اومد به ذهنم شعبون مخ نام کاربریمه پس اگاه باشید عزیزان نه پسرم نه مثل شعبون اهل دعوا************************************************************ شما رهبر ارکستر سمفونیک افكار و احساسات خويشيد. نبايد گامهاي خود را با صداي طبل و شيپور ديگران هماهنگ كنيد. گوش به نواي درون خود بسپاريد. نواهايي كه از درونتان بر ميخيزد را هدايت كنيد

ندارم

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
استارتر احساس می کنم خواستگارت از اونا بود که میان موز میخورن و میرن 😂😂😂

به جان خودم چنان تند تند میوه پوست می‌کند نوش جان می‌کرد که انگار خونه عمه جان شه  

آنچه دلم خواست نه آن شد...آنچه خدا خواست همان شد

من یه خواستگار غريب داشتم 

اینم بگم ما کلا دختر به غريب نمیدیم بعد زنگ زدن طرف پسر خوب و خانواده دار ایی هم بود 

اما بابام گفت غريب نه و ردش کرد و گفت بچه هس میخواد درس شو بخونه 

بعد یه سال بعد 

پسره با مادرش و اومدن در خونه مامانم گفت یه ساله ازدواج کرده 

خیلی دلم به حال پسره سوخت 

خدایا شکرت 🙏🏻