2777
2789
عنوان

مردنم در خواب و لحظات پس از مرگم

| مشاهده متن کامل بحث + 523 بازدید | 65 پست
من چند شب پیش خواب عزراییل رو دیدم پیرمردی بامحاسن سفید و کت بلند مشکی خیلییییییی ابهت داشت خیلیییی، ...

یا امام هشتم😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😨😨😨

من حتی خودمم درست نمیشناسم چ برسه ب بقیه🙃

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواب دیدی؟ یا احساس کردی تو هوشیاری؟

خودم رو از بالا میدیم که خواب هست زیاد این مطالب رو میخونم جایی دیده بودم ادم در عالم خواب یا زنده بون نمیتونه خودش رو از بیرون تماشا کنه نمیدونم چقدر درست هست

توروخدا ای میگی؟سرکاریم

نه دروغ نمیگم اصلا اهل دروغ گفتن نیستم دیشب برام اتفاق افتاد و من خیلی دوست دارم بدونم ایا واقعا مرگ بوده یا خواب چون من بشدت از مرگ میترسبیدم اگر مرگ چیزی بود که دیدم خیلی لذت بخش بود و اصلا ترسناک نبود

منم این لحظه رو تحربه کردم‌.ولی بااین تفاوت که انگار غش کرده بودم و هیچی یادم نمیادازغش...ولی ازیه ت ...

جالبه اونایی که مردن وزنده شدن همشون میگن ازیه تونل پرنور رد شدیم باسرعت زیاد

استارتر ببین به نظر من ک هموت تجربه نزدیک به مرگ داشتی 

چرااا؟ 

چونکه میگی هیچ اراده ای نداشتی و به سمت تونل کشیده میشدی! 

من تا حالا اشخاصی رو دیدم ک خودشون با خواست خودشون روحشونو از بدنشون جدا میکنن و  جسم خودشونو میبینن. اما اونا با اراده خودشون بوده و میتونن به کالبد خودشون هر موقع خواستن برگردن. 

عزیزجان خودتون دارید میگید خواب میدیدم

هممون خواب میبینیم من سوالم اینجا هست از اینجا بعدش هم خواب بوده و یا نه چون امکان نداره در عالم خواب کسی جسمش رو از بیرون ببینه تا به حالت دقت کنید توی خواب دیدید خودتون رو همین منو به فکر فروبرده نمیدونم خواب بود و یا مرگ 

چ خوب یادت بوده اون لحظه امام حسین رو شدا بزنی

اصلا از خودم هیچ اختیاری نداشتم فقط یک لحظه بی اختیار بغض کردم و اصلا بدون اینکه بخوام یا حرف بزنم داد زدم یا حسین همان لحظه حس کردم چیزی وارد بدنم شد و بیدار شدم