2777
2789
عنوان

مردنم در خواب و لحظات پس از مرگم

| مشاهده متن کامل بحث + 523 بازدید | 65 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای چقدر جالب  ببین خواب دیدی  اما این قشنگ به نظر من تجربه ی نزدیک به مرگه

اما توی خواب نمیشه روح از کالبد جدا بشه و خودمون رو از دور ببینیم این فقط لحظه ی مرگ انفاق میوفته

واای خوشبحالت میری بخونی . دیرشده من دیگه حسش رو ندارم😥

کجا دیر شده حالا وقت هست تا قضا بشه پاشو بخون تنبلی نکن😡😂

عشـــــــق                                                       یعنی جز خدارو بیخیال!!!                                                🌸 🌸 🌸 🌸 🌸 🌸                                         (تنها کسی که اگه با یه شاخه گل به خونه بره ، مؤاخذه می شه، كودك گل فروش سر چهار راهه  )     
همه ما انسانها پر از خطاییم من هم از این دایره خارج نیستم اما واقعا این حالت مرگ بوده یا خواب؟

یکی از دوستای منم اینطوری میگفت اون فقط میگفت انگار رو آب بودم . وگرنه بقیه چیز ها رو مثه تو تعریف کرد

من حتی خودمم درست نمیشناسم چ برسه ب بقیه🙃
خودت همیشه به مرگ فکر میکنی؟؟؟؟؟

فکر نه اما میترسیدم همیشه اون شب اصلا فکر نکردم ولی همیشه سعی میکنم از خدا دور نباشم همیشه نه اما به مرگ فکر میکنم و شدیدا میترسبدم از مرگ

واای خوشبحالت میری بخونی . دیرشده من دیگه حسش رو ندارم😥

من ک رفتم بخونم

توهم پاشو

شاید امشب ماهم رفتیم اون دنیا😨😂

اقا با من دعوا نکنین روحیم حساسه میزنم دهن مهنتونو آسفالت میکنم…    گفت:بمــان•گفتم:برای ماندنم دلیلی بیاور،،،،،،،،گفت:برنج خیسوندم                                    یه نگاه به خودت یه نگاه ب طرز فکرت بنداز..                                                  این دلیل اینجا وایستادنت❗️❗️❗️    
یکی از دوستای منم اینطوری میگفت اون فقط میگفت انگار رو آب بودم . وگرنه بقیه چیز ها رو مثه تو تعریف ک ...

حس خیلی خوبی خیلی شیرین من از بالای سقف خودم رو میدیدم که خواب بودم اما واقعا نمیدونم این حالت مرگ بوده و سا نه