2777
2789
عنوان

مردنم در خواب و لحظات پس از مرگم

| مشاهده متن کامل بحث + 523 بازدید | 65 پست
استارتر ببین به نظر من ک هموت تجربه نزدیک به مرگ داشتی  چرااا؟  چونکه میگی هیچ اراده ای ...

بله درسته من هنوز وارد تونل نشدم فقط یک لحظه ترسیدم جلوی نیرو میخپاستم مقاومت کنم نمیتونستم داشتم به سمت تونل میرفتم اون لحظه گریم گرفت بدون اینکه بخوام بعد چند بار بلند یا حسین رو صدا زدم همون لحظه دیدم که چیزی وارد جسمم شد همون روحی که بالا بود و داشتم از بالا میدیدم او وارد جسمم شد خیلی با انرژی و خیلی سریع همه ی این اتفاقها افتاد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله از بالا کاملا دیدم وقتی اون نیرو منو داشت به سمت اون مه غلیظ تاریک تونل مانند میکشید فهمیدم که م ...

این تونله نمیدونم چیه اسی منم یبار تصاوف کردم مثلیکه افتادم روکاپوت بعد پرت شدم هوا و چندین متر اونطرفتر رو زمین افتاده بودم اما این لحظاتو نفهمیدم هیچی فقط تو یک تونل که تهش نور بود در عرض چند هزارم ثانیه میدیدم دارم میرم بسرعت نور که یباره چشامو که باز کردم فقط چند ثانیه گذشته بود و من روی زمین افتاده بودم به آدمانگاه میکردم😧

اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم
بله درسته من هنوز وارد تونل نشدم فقط یک لحظه ترسیدم جلوی نیرو میخپاستم مقاومت کنم نمیتونستم داشتم به ...

اسی رابطه روحیت با امام حسین چطوره زیارت عاشورا زیاد میخونی یا مجالس محرمی زیاد میری لطفاجواب بده

اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم
اسی رابطه روحیت با امام حسین چطوره زیارت عاشورا زیاد میخونی یا مجالس محرمی زیاد میری لطفاجواب بده

خیر نمیرم اما حضرت عباس و امام حسین رو خیلی دوست دارم!

خیلی مذهبی نیستم اما به اعتقادات خودم پایبندم من اصلا مجالس محرمی نمیرم زیارت عاشورا هم زیاد نمیخونم متاسفانه