2777
2789
عنوان

مردنم در خواب و لحظات پس از مرگم

| مشاهده متن کامل بحث + 523 بازدید | 65 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اها  ببینم یعنی وقتی از بدنت جدا شدی جسمتو در حالتی که خوابیده بودی دیدی؟

بله از بالا کاملا دیدم وقتی اون نیرو منو داشت به سمت اون مه غلیظ تاریک تونل مانند میکشید فهمیدم که مردم اون لحظه فقط صدا زدم یا حسین زورم نمیرسید داشت منو میبرد به سمت اون تونل اما با گریه چند بار داد زدم یا حسین دیدم که یک لحظه همان که از بالا نگه میکردم وارد بدنم شد و از خواب بلند شدم و حس سبکی داشتم

حس خیلی خوبی خیلی شیرین من از بالای سقف خودم رو میدیدم که خواب بودم اما واقعا نمیدونم این حالت مرگ ب ...

خواب بوده احتمالا . دوست من ی کوچولو قلبش ناراحت بود ک این خواب رو دیده خودش میگفت انگاری دیگه قلبم نمیزد ک اینطوری دیدم

من حتی خودمم درست نمیشناسم چ برسه ب بقیه🙃

داداش منم یبار اینجوری خواب دیده بود ولی اون روبروش عکس حرم امام رضا بود میگف اون عکسه بزرگ شده بودونورانی و یکی ازون تو بهم میگفته دستتو بده بلند شد آنقدر گریه کرد هیچوقت گریه داداشمو ندیده بودم الهی قربونش برم😭

خدایا ازت ممنونم که منو مورد لطفت قرار دادی و صدامو شنیدی
بله از بالا کاملا دیدم وقتی اون نیرو منو داشت به سمت اون مه غلیظ تاریک تونل مانند میکشید فهمیدم که م ...

چ خوب یادت بوده اون لحظه امام حسین رو شدا بزنی 

من حتی خودمم درست نمیشناسم چ برسه ب بقیه🙃

استادم تعریف میکرد خواب نوعی مرگه خیلی ها دیگه بیدارنمیشن ماها وقتی بیدارمیشیم یعنی از مرگ رهاشدیم شده تو خواب حس کنید از یه بلندی دارید سقوط میکنید؟میگفت اون همون حالت برگشتن از مرگه

دونوع مرگ داریم اجل معلق اجل حتمی در طول زندگی اجل های معلقی رو بابت صدقه دادن کار نیک دعا و...رد میکنیم ولی احتمال هم داره اجل معلقمون به حتمی تبدیل بشه یعنی زودترازموعد

اما توی خواب نمیشه روح از کالبد جدا بشه و خودمون رو از دور ببینیم این فقط لحظه ی مرگ انفاق میوفته

چرا نمیشه ، قاعده و قانون خاصی تعرف نشده براش که ، خوابه دیگه 

سلام😊 
استادم تعریف میکرد خواب نوعی مرگه خیلی ها دیگه بیدارنمیشن ماها وقتی بیدارمیشیم یعنی از مرگ رهاشدیم ش ...

وای خیلی میترسم توروخدا نگو😭😭😭

خدایا ازت ممنونم که منو مورد لطفت قرار دادی و صدامو شنیدی