2777
2789

دخترا

منظورم جعبه های مقواییه ک عکس چسبونده میشه 

و نوشته های عاشقانه...

بنظرتون یک پسر خوشش میاد بعنوان کادو ولن؟؟؟

زخم‌هایش را بوسید و از خودش بابت تمام آن‌ها عذرخواهی کرد،  زندگی‌اش را در آغوش گرفت و از میان تاریکی جوانه زد.🪴

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😁برای ولن چیکا کنم پس

بستگی داره .شما چقدر میتونی هزینه کنی؟

یک ساعت بعد از اینکه خاکمون میکنن،مردم سر میز ناهار به فکر این هستن که نوشابه زرد بخورن یا مشکی .این جا مینویسم که همیشه یادم بمونه:کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود خر کیه..‌...هر کی گفت با قانون جذب به همه خواسته هات میرسی،دست و پاشو ببند بندازش تو استخر بگو با قانون جذب بازشون کن😒
چ کاری میکنه؟خصوصیات خاصی نداره؟😂

😁سرکاره طفلی

تولدشم تازه بود کل پولام ته کشید

پارسالم ولن نخریدم با تولدش یکی کردم

گفتم دگ‌امسال بده هیچی ندم  

زخم‌هایش را بوسید و از خودش بابت تمام آن‌ها عذرخواهی کرد،  زندگی‌اش را در آغوش گرفت و از میان تاریکی جوانه زد.🪴
😁سرکاره طفلی تولدشم تازه بود کل پولام ته کشید پارسالم ولن نخریدم با تولدش یکی کردم گفتم دگ‌امسال ...

ببر براش پیتزا بگیر از همه چی بیشتر خوشحال میشه😂

خدمتتون عرض کنم که بنده دیگه گربه بوره نیستم،رنگ اشتباه ریختن رو کلم و تا اطلاع ثانوی گربه سیاهه تشریف دارم😐مرسی از ارایشگر محترم😑😪
بستگی داره .شما چقدر میتونی هزینه کنی؟

کادو تولد خریدم در نتیجه انچنان پولی برام نمونده