نمی خوام طبیعی زایمان کنم ولی دکترم همش اصرار داره.
هفته 37 هستم. پس فردا می خوام برم سونو. 6 هفته پیش بریچ بود. ولی دکترم گفته می چرخه.
چقدر احتمال داره الانم بریچ باشه؟
امپراطوری خود را بساز. دست از تلاش برندار تا زمانی که شاه زندگی خود شوی. ###تو به این دنیا نیامده ای که یک آدم متوسط باشی. بجنگ برای بهترین خودت بودن. ### اگر بهت گفتند: غیر ممکنه. یادت باشه که برای اونا غیر ممکنه نه تو.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نگرانم. از زایمان طبیعی می ترسم. به نظر خودم چرخیده. چون سکسکه هاش رو پایین حس می کنم و لگد های محکم رو بالا.
ممکنه اشتباه کرده باشم؟
امپراطوری خود را بساز. دست از تلاش برندار تا زمانی که شاه زندگی خود شوی. ###تو به این دنیا نیامده ای که یک آدم متوسط باشی. بجنگ برای بهترین خودت بودن. ### اگر بهت گفتند: غیر ممکنه. یادت باشه که برای اونا غیر ممکنه نه تو.
ببخشید واقعا خوبه طبیعی؟ من اوایل نظرم سزارین بود ولی الان نظرم طبیعیه، میخوام کلاسای ورزش و یوگای ق ...
من تا ۷ماه اصرار به سزداشتم از ترس و تعاریف بقیه کلاساروهم نرفتم اصلابعد گفتن نمیشه مجبوری طبیعی شدم اما خیلی خوب بود دردم اون غیر قابل تحملش اصلا۳ساعت بود و تموم فرداشم راحت راه میرفتم سالم
برای خونه دارشدنموسالم بدنیااومدن بچمصلوات بفرستین ممنون🥰
سزارین شکم دوم به بعد اذیت میشی جای بخیت یخ کنه درد داری بار بلندکنی درد داری سنگین نباید بلند کنی اینارو کساییکه سزکردن برام میگن جای بخیه هاشون بعد چند سال اگه یکم اذیت شن درد داره اخرش هرچی باشه جراحیه
برای خونه دارشدنموسالم بدنیااومدن بچمصلوات بفرستین ممنون🥰