2777
2789
عنوان

لتروزول

61 بازدید | 10 پست

سلام دوستان.من دوماه اقدام کردم برای بارداری.مشکل خاصی ندارم.دکتر برای تقویت لتروزول بهم داده هردوماه.ماه قبل روز دوازدهم سیکلم درد شدیدی تو تخمدانام داشتم و روز بعد توسونو مشخص شد تخمک ازاد کردم.این ماه ولی هیچ درد وعلایمی ندارم.لتروزول حتما باید باامپول استفاده شه؟من دکترم برام امپول ننوشت

هر طور باشی زندگی ما همونطور است/ابرو گره کردی گره افتاده درکارم؟؟!/امروز که پشت درم خوب دستگیری کن/فردا که اعلامیه ترحیم دیوارم....السلام علیک یا اباعبدالله

منم لتروزول خوردم بدون امپول باردار شدم تا یک سال طبیعیه باردار نشی چ زود بهت دارو داده .مشکل داشتی ؟؟

فرزندم👶سر زده باش ...مثل برفی در اول آذر ماه ..ذوق مرگم کن با آمدنت ❤ امضام ب حقیقت پیوست آذر ماه نی نی اومد تو دلم خدایا شکرت 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم لتروزول خوردم بدون امپول باردار شدم تا یک سال طبیعیه باردار نشی چ زود بهت دارو داده .مشکل داشتی ...

نه مشکل خاصی نداشتم.برا تقویت فولیکول نوشت

هر طور باشی زندگی ما همونطور است/ابرو گره کردی گره افتاده درکارم؟؟!/امروز که پشت درم خوب دستگیری کن/فردا که اعلامیه ترحیم دیوارم....السلام علیک یا اباعبدالله

من متاسفانه استرس دارم.دوساله ازدواج کردم.خودمون بچه نخواستیم.خواهرشوهرام سریع بعد ازدواج بچه اوردن اونم دوتا دوتا.الان کل فامیلاشون میگن عروستون نازاس چرا نمیبرین دکتر.هرچیم میگم من خودم نمیخوام باور نمیکنن

منم لتروزول خوردم بدون امپول باردار شدم تا یک سال طبیعیه باردار نشی چ زود بهت دارو داده .مشکل داشتی ...

شما بع چند وقت باردار شدین؟

رفتین؟  

شما بع چند وقت باردار شدین؟

من تنبلی داشتم ۷ ماه طول کشید ولی ماه اولی ک لتروزول خوردم باردار شدم 

فرزندم👶سر زده باش ...مثل برفی در اول آذر ماه ..ذوق مرگم کن با آمدنت ❤ امضام ب حقیقت پیوست آذر ماه نی نی اومد تو دلم خدایا شکرت 
من تنبلی داشتم ۷ ماه طول کشید ولی ماه اولی ک لتروزول خوردم باردار شدم 

من تنبلی دارم.دودورس لتروزول میخورم.فعلا خبری نیست

من تنبلی دارم.دودورس لتروزول میخورم.فعلا خبری نیست

تنبلی ندارم.ببخشید اشتباه نوشتم

بچه ها سلام.هستین؟من از روز هشتم سیکلم یک شب در میون اقدام داشتم.الان روز سیزدهم سیکلمه.از صب درددارم وترشح .فکر کنم روز تخمک گذاریمه.امشب هم اقدام کنم یعنی؟یا بزارم همون فردا شب.؟؟